Kirigamine FH: Garantovano grijanje do -25°C

21.01.2015. 08:47 / Izvor: eKapija.ba

Nova toplotna pumpa Kirigamine FH ima brojne karakteristike koje osiguravaju potpun komfor i odličan kvalitet vazduha.

Nova toplotna pumpa Kirigamine FH ima brojne karakteristike koje osiguravaju potpun komfor i odličan kvalitet vazduha. Velika efikasnost i pri ekstremno niskim vanjskim temperaturama uvrštava Kirigamine FH u izuzetno prikladan uredaj za klimatske uslove koji vladaju u višim predjelima centralnog dijela naše države. 5a COP 5,52 nam Kirigamine FH pomaže da smanjimo troškove grijanja.

Napredna tehnologija Mitsubishi Electric inverterskih kompresora konstantno prilagođava snagu rada u zavisnosti od potrebe za zagrijavanjem kuće ili stana. Termin Hyper grijanje znači da toplotna pumpa grije pri vanjskoj temperaturi od -15oC istom snagom kao i pri višim temperaturama. U stanju je grijati i do temperature od -25oC.

Toplotna pumpa Kirigamine FH je takođe opremljena filterom PLAZMA QUAD koji efikasno čisti vazduh od 94-96% nepoželjnih čestica u vazduhu.

Novi sistem sa dva krilca ( Double Flap ) lako usmjerava vazduh gdje želite. Ovim se obezbjeđuje protok vazduha u dva pravca i toplota se bolje raspoređuje u prostoru. Pravilno podešen uredaj Kirigamine FH istovremeno grije i niže i više dijelove prostorije.

l-see Human Sensor vam daje mogućnost da topao vazduh usmjerite od sebe, ako tako želite, ili da vas tokom toplih Ijetnih dana strujanje vazduha prijatno hladi. Ako niko ne boravi u prostoriji, uredaj Kirigamine FH se lako može podesiti na temperaturu višu ili nižu za dva stepena. Malom korekcijom možemodugoročno uštedjeti puno energije.

Otus d.o.o. Pale je zastupnik i uvoznik Mitsubishi Electric uređaja za Bosnu i Hercegovinu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti