ZI Public Relations: Uvijek spremni na izazove

30.01.2015. 12:42 / Izvor: eKapija.ba
ZI Public Relations: Uvijek spremni na izazove

ZI-PR brine o budućnosti vaših poslovnih planova. Sve što treba da znate je gdje želite da vaš posao bude sljedeće godine u ovo vrijeme, a njihovi posebni kompasi će se pobrinuti da pronađu pravi put da to i ostvarite.

Živimo u vremenu kada se ljudi utrkuju da budu prvi u promjenama. ZI Public Relations Consultancy tim je uvijek spreman za izazove.

Stalno usavršavanje i redovno praćenje globalnih i lokalnih tokova u svim sferama društvenog života omogućava ZI Public Relations da bude  nosilac inovativnog duha u oblasti komunikacija. U sferi tekuće svjetske globalizacije iniciraju, kreiraju i realiziraju  najbolje, najsadržajnije i najupečatljivije  zadatke uz nastupe vrhunskih profesionalaca.  To znači, izazvati interes i pažnju javnosti, pripremiti odgovarajuće ciljne skupine, organizirati  ispravnu i efikasnu komunikaciju.

Od samih početaka ZI Public Relations Consultancy (ZI-PR) karakterizira dinamičnost, a konstantnim usavršavanjem u struci održavaju korak s promjenjivim komunikacijskim tržištem. Osim toga, u svakodnevnom poslovanju primjenjuju globalno prihvaćene standarde u odnosima s javnošću, kao i nove komunikacijske alate i modele, pri čemu se posebna pažnja pridaje razmjeni profesionalnih znanja i resursa.

ZI-PR brine  o budućnosti vaših poslovnih planova. Sve što treba da znate je gdje želite da vaš posao bude sljedeće godine u ovo vrijeme, a njihovi posebni kompasi će se pobrinuti da pronađu pravi put da to i ostvarite.

U cilju osiguranja najviše razine kvaliteta usluge na raspolaganju Vam stoji tim stručnjaka sastavljen od osoblja sa adekvatnim i dugogodišnjim iskustvom.

Ovaj vrhunski  tim svoj rad temeljio je i gradio na devizi: kvaliteta,  posvećenost, uspjeh klijenata, kreativnost. Ni dan – danas od te vodilje nisu odustali. 

To postižu  transformiranjem strategija, kreativnosti i analitičnosti u sjajne poslovne ideje koje imaju najveću šansu da prodaju proizvod i izgrade njegov brend.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti