Atlas Copco izdao novi priručnik za tržište izrade dubokih bušotina

04.02.2015. 08:12 / Izvor: eKapija.ba
Atlas Copco izdao novi priručnik za tržište izrade dubokih bušotina

Odjel kompanije Atlas Copco za rješenja u oblasti bušenja sa zadovoljstvom objavljuje izdavanje priručnika za izradu dubokih bušotina za tržišta izvora vode, nafte i plina, geotermalne i istraživačke bušotine.

Odjel kompanije Atlas Copco za rješenja u oblasti bušenja sa zadovoljstvom objavljuje izdavanje priručnika za izradu dubokih bušotina za 2015. godinu pod naslovom Izrada dubokih bušotina (Deephole Drilling) za tržišta izvora vode, nafte i plina, geotermalne i istraživačke bušotine.

Riječ je o prvom izdanju priručnika koji se prvenstveno fokusira na izradu dubokih bušotina i tehnike, alate i proizvode kompanije Atlas Copco te razne uvjete kojima su izloženi bušaći tornjevi širom svijeta.

Novi priručnik će biti dostupan preko lokalnih centara kompanije Atlas Copco za kupce i distributera: "Izrada dubokih bušotina" (Deephole Drilling), Atlas Copco dio br. 5858 13 41.

"Ako želite pregledati naš priručnik ili preuzeti primjerak, posjetite našu web lokaciju na vezi Bušenje izvora vode ili Nafta i plin, gdje ćete naći priručnik skupa s najnovijim ažuriranjima za naše linije proizvoda za bušenje izvora vode te nafte i plina", poručuju iz kompanije Atlas Copco.

Atlas Copco je vodeća svjetska kompanija za pružanje održivih rješenja za povećanje produktivnosti. Grupa pruža usluge klijentima ponudom inovativnih kompresora, vakuumskih rješenja i sistema za tretiranje zraka, građevinske i rudarske opreme, električnih alata i sistema za sklapanje. Atlas Copco razvija proizvode i usluge okrenute produktivnosti, energetskoj efikasnosti, sigurnosti i ergonomiji. Kompanija je osnovana 1873. godine i ima sjedište u Štokholmu, s globalnim prisustvom u više od 180 zemalja. U 2013. godini, kompanija Atlas Copco je imala prihod od 84 milijarde SEK (9,7 milijardi EUR) i više od 40.000 zaposlenih.

Rješenja kompanije Atlas Copco za bušenje je odjel unutar poslovnog područja kompanije Atlas Copco za tehniku iskopavanja u rudnicima i kamenolomima. On projektuje, proizvodi i prodaje širok asortiman bušaće opreme za upotrebu u primjenama u površinskom rudarstvu, ispitivanjima, izgradnji, traženju izvora vode, agregata, te eksploataciji plitkih nalazišta nafte i gasa širom svijeta. Sjedište odjela i glavni proizvodni centar je u mjestu Garland u Texasu, SAD.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti