Salon namještaja CasaBianca od sada i u Sarajevu

07.03.2015. 10:15 / Izvor: eKapija.ba
Salon namještaja CasaBianca od sada i u Sarajevu

U predivno uređenom prodajnom prostoru na drugom spratu Sarajevo City Centra jučer je otvorena salon kućne dekoracije i namještaja CasaBianca.

U predivno uređenom prodajnom prostoru na drugom spratu Sarajevo City Centra jučer je otvorena salon kućne dekoracije i namještaja CasaBianca.

CasaBianca posluje u okviru kompanije Interactiv d.o.o. u čijem sastavu se nalazi modni brend Oviesse. Dio koncepta CasaBianca su italijanski i evropski brendovi kao što su Coincasa, Bizzotto, Andra Fontebasso, Enzo de Gasperi, GF Ferrari, Doimo, Richmond, Devina Nais i dr.

Italijanski dizajn, visoki kvalitet, česte promjene asortimana kao i inspirativno uređen prodajni prostor nude kupcima mogućnost da dobiju nove ideje kako svoj životni prostor urediti na najadekvatniji i najudobniji način.

Veoma važan razlog zbog kojeg je CasaBianca veoma brzo nakon pojavljivanja na našem tržištu postao popularan brend je i odnos kvaliteta i cijene. Kupci su u mogućnosti da po pristupačnim cijenama opreme svoj dom prateći pri tom svjetske trendove iz oblasti enterijera.

Osim svojim klijentima koji samostalno opremaju svoj životni prostor, CasaBianca je na usluzi i profesionalcima čiji zahtjevi u opremanju poslovnih i stambenih objekata prevazilaze trenutnu ponudu salona, a koja je proširena kataloškim naručivanjem.

Ono što ovaj salon čini posebno zanimljivim u ovim prvim danima rada u Sarajevu je najnovija proljećna kolekcija. Tirkizno plava, zelena i roza u kombinaciji sa prirodnim materijalima i cvijetnim dezenima daju osjećaj bliskosti sa prirodom. Životni prostor opremljen i dekorisan predmetima iz ove kolekcije odiše svježinom i energijom.

Specijalno za otvaranje CasaBianca je pripremila poklone za prvih 100 kupaca kao i popuste do 20% na kompletan asortiman.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti