Alpha Security: Uz nas ste sigurni

24.04.2015. 15:05 / Izvor: eKapija.ba

Svoju misiju ostvaruje stručnim radom, razvojem i inoviranjem usluga, metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja, sa ciljem zadovoljenja potreba korisnika usluga.

Alpha Security d.o.o. je firma za obavljanje poslova iz domena fizičkog i tehničkog obezbjeđenja lica i imovine. Osnovana je u aprilu 2008. godine sa sjedištem u Banja Luci, djeluje u skladu sa zakonima Republike Srpske i sa mrežom poslovnih jedinica u Bijeljini, Doboju, Trebinju i Istočnom Sarajevu. Firma nudi usluge koje otvaraju mogućnost poslovno-tehničke saradnje u sljedećim segmentima:

  • fizičko obezbjeđenje lica i imovine i transport vrijednosti;
  • monitoring centar (monitoring alarmnih sistema, kao i video-nadzornih);
  • alarmi, protivprovalni i protivprepadni sistem;
  • perimetarska zaštita;
  • vatrodojavni, protivpožarni sistem;
  • video-nadzor;
  • GPS satelitsko praćenje;
  • kontrola pristupa i evidencija radnog vremena zaposlenih;
  • pohranjivanje i zaštita dokumenata (mikrofilmovanje);
  • građevinski i bravarski radovi u poslovima zaštite;
  • konsalting.

Svoju misiju ostvaruje stručnim radom, razvojem i inoviranjem usluga, metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja, sa ciljem zadovoljenja potreba korisnika usluga.

Rukovodeći menadžment kompanije čine visokoobrazovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima bezbednosti i obezbeđenja. Kvalitetne bezbednosne analize rizika i pretnji, timska organizacija rada, brzo otkrivanje, reagovanje i upravljanje kriznim situacijama su osnovne odlike sadržaja rada rukovodećeg menadžmenta na čelu sa direktorom Kusmuk Duškom.

Kvalitet ljudskih resursa u menadžmentu preduzeća predstavlja osnovnu komparativnu prednost na tržištu privatnog obezbeđenja i garant je klijentima da će njihova dobra, biti maksimalno zaštićena od svih oblika ugrožavanja.

Alpha Security posluje u skladu s međunarodnim standardom ISO 9001:2008 i uživa ugled pouzdanog poslovnog partnera, što službeno ovaj sertifikat i potvrđuje. Firma trenutno zapošljava blizu 400 radnika koji predstavljaju sjajan spoj mladosti i iskustva, a ulaganje u ljudske resurse, Alpha Security smatra jednim od najboljih načina za dokazivanje svoje ozbiljnosti, odgovornosti i spremnosti da ispoštuje različita očekivanja različitih klijenata. Svakako je značajno spomenuti da Alpha Security ne zanemaruje važnost društvene odgovornosti prema ljudima u čijoj sredini djeluje, što pokazuje svojim učešćem u različitim humanitarnim aktivnostima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti