Capitalia organizira stručne treninge za poduzetnike

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Capitalia organizira stručne treninge za poduzetnike

Capitalia organizira stručne treninge za poduzetnike, menadžere te sve poslovne ljude koji se žele stručno usavršavati.

05.06.2015. 14:32 / Izvor: eKapija.ba

U saradnji sa iskusnim i dokazanim stručnjacima i partnerima iz područja edukacije i savjetovanja, Capitalia organizira stručne treninge za poduzetnike, menadžere te sve poslovne ljude koji se žele stručno usavršavati.

Capitalia je u mogućnosti organizirati „in house“ seminare u preduzećima svih veličina, posebno prilagođene i pripremljene prema zahtjevima svakog klijenta i specifičnosti djelatnosti kojom se bavi.

"Uz navedeno, možemo ponuditi i konsultantske usluge za individualne potrebe", ističu iz kompanije Capitalia.

Inače, Capitalia d.o.o. je preduzeće nastalo 2000. godine kao računovodstveni servis sa ograničenim opsegom usluga (prvobitni naziv Kontoarist d.o.o.).  S vremenom je preduzeće postepeno unapređivalo svoje poslovanje, da bi danas bilo u stanju pokriti široku lepezu finansijskih usluga.

Djelatnosti, u najširem smislu, obuhvaćaju usluge računovodstva i vođenja poslovnih knjiga, administrativne usluge i konsaliting usluge.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti