Budite ekološki osviješteni - birajte Vodograd!

24.08.2015. 15:20 / Izvor: Akta.ba
Budite ekološki osviješteni - birajte Vodograd!

Prateći razvoj tehnologije i opreme u širem okruženju, preduzeće je opremljeno strojevima kako bi zadovoljila potrebe građana te u isto vrijeme bila konkurentna na tržištu.

Poslijeratno djelovanja Vodograda seže iz 1996. godine, kada se na primitivan i tada jedino mogući način počelo sa pružanjem komunalnih usluga: opskrbom pitkom vodom, zbrinjavanjem komunalnog otpada i čišćenjem ulica u centru grada.

Danas je firma prerasla u pružatelja usluga širokog spektra kako komunalnih i građevinskih tako i ostalih manjih djelatnosti. Prateći razvoj tehnologije i opreme u širem okruženju, preduzeće je opremljeno strojevima kako bi zadovoljila potrebe građana te u isto vrijeme bila konkurentna na tržištu.

Cilj Vodograda kao pružatelja komunalnih usluga na području grada Prozora i općine Prozor-Rama je postati prepoznatljiv i u svakom trenutku dostupan građanima, podizati kvalitetu i način života kvalitetnim održavanjem čistoće i odlaganjem komunalnog otpada, održanjem javnih površina i groblja te obavljanjem ostalih komunalnih djelatnosti na područjima na kojima djeluje.

Zalaganje svih djelatnika ovog preduzeća prvenstveno je usmjereno ka postizanju zadovoljstva korisnika opskrbom pitke vode, održavanjem čistoće javnih površina grada Prozora te pružanju svih komunalnih usluga na kvalitetan i ekološki prihvatljiv način.

“Svoj položaj u sredinama u kojima djelujemo želimo graditi na dobrom odnosu s našim korisnicima, trudeći se svojim postupcima djelovati i na njih kako bi ih potaknuli na brigu o okolišu”, poručuju iz Vodograda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti