MP Mališić: Rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu

28.08.2015. 13:04 / Izvor: Akta.ba
MP Mališić: Rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu

Obzirom na svoj izvanredan položaj, dostupnost i bogatstvo ponude, prodajni centar je od početaka svog postojanja do danas rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu.

Tvrtka Mališić MP d.o.o. osnovana je 2003. godine. Nastala je odvajanjem od sestrinske tvrtke Mališić export-import d.o.o., poduzeća specijaliziranog za uvoz i distribuciju roba široke potrošnje iz nekoliko europskih zemalja. Sjedište poduzeća je unutar Prodajnog centra Mališić Tromeđa, Čitluk-Međugorje.

Prodajni centar Mališić  je udaljen svega kilometar od središta Međugorja, velikog hodočasničkog mjesta, koje godišnje posjećuje više od milijun hodočasnika, iz zemlje i inozemstva. Obzirom na svoj izvanredan položaj, dostupnost i bogatstvo ponude, prodajni centar je od početaka svog postojanja do danas rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu.

Sadržaji

Od sadržaja vrijedi istaći odjele: kućanskih potrepština, posuđa, igračaka, knjižare, bijele tehnike, rasvjete, željezarije i alata, vodo i elektro materijala, boja i lakova, audio video tehnike, bicikla-skutera, auto kozmetike, parfumeriju i caffe zalogajnicu.

Od dodatnih sadržaja potrebno je istači specijalizirane trgovine i to: butike, zlatarnice, trgovine dječjom odjećom i obućom, trgovinu prehranom (Konzum), kladionice, cvjećarnicu, design studio i galeriju slika i mnoge druge.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti