Tuzlafarm: Vodeća veledrogerija na području Bosne i Hercegovine

30.09.2015. 09:23 / Izvor: Akta.ba
Tuzlafarm: Vodeća veledrogerija na području Bosne i Hercegovine

Tuzlafarm je jedna od vodećih veledrogerija na području Bosne i Hercegovine, koja iz godine u godinu bilježi rast u svim segmentima svog poslovanja.

Tuzlafarm je jedna od vodećih veledrogerija na području Bosne i Hercegovine, koja iz godine u godinu bilježi rast u svim segmentima svog poslovanja. Ključ uspjeha njihovog poslovanja jeste dostavljanje farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme vrhunskog kvaliteta po najboljoj cijeni i u najkraćem vremenskom roku svim svojim klijentima.

Tuzlafarm je prisutan u farmaceutskoj i medicinskoj industriji preko 17 godina. Uspješan razvojni put i dugovjećnost direktno su vezani za njihovu odanost kupcima i predanost poslu. Stečeno iskustvo u okviru njihove osnovne djelatnosti, odnosno marketinga i distribucije farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme primjenili su na izgradnju kompanije kakva je danas.

U lancu uspostavljanja kvalitetne brige o zdravlju, veledrogerija je jedna od vitalnih karika. Trude se biti u trendu savremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu u cilju zadovoljenja njihovih želja i potreba. Poštivanje zahtjeva kupaca i rokova isporuke su osobine koje ovu kompaniju čine veoma konkurentnom na tržištu i time produžavaju dobre odnose sa klijentima.

Stalno praćenje dešavanja na tržištu farmaceutike i medicine, te adekvatno i pravovremeno prilagođavanje uslovima tržišta doprinijelo je da Tuzlafarm postane prepoznatljiv i da svojim radom i poslovnošću privuće niz novih partnera što je i omogućilo ovakav stepen razvoja.

Najveći i tehnološki najnapredniji distributer farmaceutskih proizvoda i  medicinske opreme

Tuzlafarm je prepoznata i vrlo cijenjena kompanija u industriji farmaceutskih proizvoda. Ako pažljivo pregledate njihovu web stranicu pronaći ćete dovoljan broj razloga da izaberete Tuzlafarm za Vašeg strateškog partnera.

U ponudi imaju široku paletu proizvoda, te su odličan poslovni izbor u svim oblastima farmacije i medicine. Aktivno rade na predstavljanju proizvoda vrhunskog kvaliteta i trude se uvoditi svjetske trendove iz oblasti njihovog poslovanja. Uz pomoć stručnih znanja i sposobnosti njihovog tima uspostavljaju nove poslovne ciljeve i definišu nove tehnološke trendove.

Etičke vrijednosti kojima se vode oblikovale su kulturu i definisale karakter njihove kompanije, vodeći ih prema upravljanju i donošenju odluka. U težnji da učine svoju kompaniju uspješnijom, kontinuirano vrše optimizaciju poslovnih procesa, razvijajući novi sistem poslovanja i upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO standardima.

Veledrogerija Tuzlafarm svoju osnovnu djelatnost bazira na prometu lijekovima i pomoćnim ljekovitim supstancama svih značajnih svjetskih proizvođača. Cilj im je da su proizvodi koje distribuira Tuzlafarm prisutni u svim apotekama, bolnicama, domovima zdravlja i privatnim zdravstvenim ustanovama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti