Wintec je okupio stručne ljude koji se razumiju u sve aspekte ekologije

09.12.2015. 09:02 / Izvor: Akta.ba
Wintec je okupio stručne ljude koji se razumiju u sve aspekte ekologije
OTVORI GALERIJU

Wintec d.o.o. je osnovan 2014. godine kao društvo ograničene odgovornosti sa sjedištem u Vogošći, koje se bavi zastupništvom za sve najbolje europske brendove.

Wintec d.o.o. je osnovan 2014. godine kao društvo ograničene odgovornosti sa sjedištem u Vogošći, koje se bavi zastupništvom za sve najbolje europske brendove. Wintec je okupio stručne i sposobne ljude, koji se razumiju u sve aspekte ekologije i zaštite životne sredine, zahvaljujući kojim je postala jedna od poznatijih kompanija na području Bosne i Hercegovine.

Wintec nastoji biti što pristupačniji svojim kupcima tako da je svoju djelatnosti razvrstao na: napredne tehnologije, upravljanje komunalnim otpadom i specijalne strojeve

Pored toga Wintec nudi savjetovanje, rezervne dijelove i servis opreme, koja je vezana za  zastupničke brendove, sa ciljem zadovoljstva kupaca.

Wintec d.o.o. zastupa velike evropske kompanije kao što su: Wintec GmbH, Thomme-Bormann GmbH, Tehnix d.o.o., Fortex-Ags a.s., Dorotea Makaniska AB, IPC Čakovec d.o.o., ATLANTIS ZIRAAT ALETLERI ltd.sti.

"Sve što radimo, nastojimo da bude dostojno brendova koje zastupamo. Inovacije i razvoj svakog od naših brendova su već postali standardi širom svijeta, a mi ih donosimo i kod Vas", ističu iz kompanije Wintec d.o.o..

Trenutno Vam Wintec nudi napredne tehnologije evidencije radnog vremena, parking sisteme, sisteme poslovnog odlučivanja (Decision management systems), smart beniznske postaje, tehnologiju upravljanja otpadom kao što su reciklažne tehnologije (MBO-centri), komunalnu opremu, komunalna vozila, separatore za otpadne vode, biorotore, specijalne mašine za zimsko održavanje, vatrogasna vozila, poljoprivredne mašine, strojeve za čišćenje jezera.

Kompanija Wintec je takođe razvila i utvrdila kvalitetnu poslovnu suradnju sa cjelokupnom poslovnom zajednicom u Bosni i Hercegovini. Zastupništvo kompanije Wintec uključuje marketing, prodaju, direktni kontakt sa kupcima kao i istraživanje tržišta za brendove koje predstavlja.

Wintec se izdvaja po savremenom business to business pristupu prema svojim kupcima, zbog kojeg bilježi značajne poslovne rezultate i povećava svoj uticaj u Bosni i Hercegovini.

Ono što Wintec kvalifikuje kao jednu od najboljih kompanija na regionalnom tržištu je: profesionalnost, pouzdanost i kvalitet.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti