Social media marketing management - Put do kupca!

16.02.2016. 14:08 / Izvor: Akta.ba
Social media marketing management - Put do kupca!

Marketing kampanja na socijalnim mrežama koja će direktno komunicirati sa krajnjim potrošačima te na taj način postići efikasnost u prodaji.

O.D. Mentor - agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje registrovana 07.04.2015. godine u Sarajevu pruža uslugu Social media marketing managementa.

Razvoj društvenih mreža, prvenstveno Facebook-a, Twitter-a i LinkedIn-a, koje omogućavaju virtualno druženje i svrstavanje u grupe zajedničkog interesa, kao i međusobnu razmjenu sadržaja i informacija, dovele su kompanije u poziciju da se ponovo bore za već osvojena tržišta.

Shodno tome, društvene mreže postale su važan medij za komunikaciju na relaciji kompanija – ciljano tržište.

Zadatak Mentor-a je stvoriti vizualno privlačne profile svojih klijenata, koji će, sa posebno odabranim i kvalitetnim sadržajem i informacijama, zadržati postojeće i stvoriti novo, prošireno tržište.

Pored toga, uz pomoć statističkih analiza odabrat će pojedine web lokacije prema njihovom prometu i demografiji.

Konačnom analizom tržišta, Mentor će kreirati komunikacijsku i medijsku strategiju adekvatnu svakom svom  klijentu pojedinačno. Povezivanjem svih navedenih elementa u jednu cjelinu, klijent će dobit marketing kampanju na socijalnim mrežama koja će direktno komunicirati sa krajnjim potrošačima te na taj način postići efikasnost u prodaji.

A gdje su vaši kupci?

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti