Atal Group - Pozdan partner u svakom trenutku

23.03.2016. 13:57 / Izvor: Akta.ba
Atal Group - Pozdan partner u svakom trenutku

Upravljanje ljudskim potencijalima unutar Atal Group-e temelji se na jasnim i jednostavnim načelima saradnje, timskog rada, međusobnog priznavanja i povjerenja.

Vizija kompanije Atal Group je da bude najbolji distributer i zastupnik u Bosni i Hercegovini te kao takva postane standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svom segmentu poslovanja - poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna grupacija.

Misija Atala je pružiti svakom poslovnom partneru najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kroz odabran asortiman kvalitetnih brandova. Društvena odgovornost i s njom povezano odgovorno upravljanje poslovanjem za kompaniju Atal su od ključne važnosti iz profesionalnih razloga, kao i zbog ličnih uvjerenja.

Upravljanje ljudskim potencijalima unutar Atal Group-e temelji se na jasnim i jednostavnim načelima saradnje, timskog rada, međusobnog priznavanja i povjerenja.

"Vodimo se time da uspješnu firmu čine uspješni ljudi na svim nivoima i pozicijama, te zato jednakom pažnjom brinemo o zaposlenicima, brandovima i kvalitetu naših usluga", ističu iz kompanije Atal Group.

Atal Group d.o.o. generalni distributer Bijele vode

Atal Group d.o.o. 2009 godine postaje generalni distributer Bijele vode na području Bosne i Hercegovine. Već duži niz godina Atal Group d.o.o. u suradnji sa Bijelom vodom, svojim klijentima, fizičkim i pravnim licima, nudi aparate za vodu i vodu provjerenog kvaliteta domaćeg porijekla.

Izvor Bijela voda je skriven u srcu planine Vranovine na 1200 metara nadmorske visine, što garantuje izvrstan sastav vode kojem svjedoče brojni certifikati o kvaliteti. Pogon u kojem se voda pakuje nalazi se samo 70 metara od izvora; i kapacitet punjenja iznos 15000 litara na sat. Atal Group d.o.o. trenutno ima oko 1200 kupaca koji konzumiraju Bijelu vodu, što svjedoči o kakvom brendu se radi.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti