Širbegović izlaže na Sajmu građevinarstva u Beogradu

18.04.2016. 14:52 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Širbegović i ove godine učestvuje na najznačajnijem sajmu građevinarstva u jugoistočnoj Evropi, Beogradskom sajmu građevinarstva “SEEBBE 2016” koji se održava od 19. do 23. aprila.

Kompanija Širbegović i ove godine učestvuje na najznačajnijem sajmu građevinarstva u jugoistočnoj Evropi, Beogradskom sajmu građevinarstva "SEEBBE 2016" koji se održava od 19. do 23. aprila.

Svake godine ovaj jedinstveni sajam postaje mjesto okupljanja najvećih imena građevinske industrije sa ciljem da se predstave najnoviji trendovi i posljednja dostignuća u oblasti građevinarstva.

"Učešće na sajmu u Beogradu je prava prilika za prezentaciju naših mogućnosti. Na sajmu, planiramo predstaviti mogućnosti prefabrikovanih betonskih konstrukcija i ostvariti niz kontakata sa kupcima i projektantima koji su već pokazali interes za saradnju. Sama činjenica da se naš štand nalazi u hali 4, odmah do mjesta gdje se otvara sajam potvrđuje koliko smo cjenjeni kao izlagač. Između ostalih eksponata, posebno će biti predstavljene prefabrikovane olakšane ploče (PPS), kao i ostali elementi iz proizvodnog asortimana montažne gradnje", kažu u Širbegoviću.

Osnovna djelatnost kompanije Širbegović je projektovanje, inženjering te proizvodnja, transport i montaža prefabrikovanih armirano betonskih i prednapregnutih konstrukcija. Tokom dosadašnjeg poslovanja kompanija Širbegović je izgradila preko 6 miliona m2 prostora i time zasluženo postala jedna od vodećih građevinskih kompanija u Regiji.

"Kompanija Širbegović preko 25 godina nudi tehnički razvijena rješenja visokog kvaliteta, uz maksimalno uvažavanje estetsko-funkcionalnog aspekta objekata. U tom smislu nastojimo da pronađemo ravnotežu između arhitekture i građevinarstva i da uvijek budemo u koraku sa vremenom odgovarajući na najraznovrsnije zahtjeve kupaca. Naše opredjeljenje je da izvršavamo dogovoreno iz ugovora i tako naše zadovoljne kupce pretvaramo u naše prijatelje, koji nam se uvijek vraćaju", zaključuju u Širbegoviću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti