ACO Wotan i Standard rešetke - Optimalna zaštita drveća uz saobraćajnice

29.04.2016. 16:25 / Izvor: Akta.ba
ACO Wotan i Standard rešetke - Optimalna zaštita drveća uz saobraćajnice
OTVORI GALERIJU

Zdrava vegetacija i moderan vizualni nastup: oba aspekta mogu se postići korištenjem ACO sistema zaštite drveća. Rešetke za drveće i zaštitni kavezi zajedno osiguravaju drveću sačuvanje njihovog životnog prostora čak i u gusto naseljenim urbanim centrima.

Zdrava vegetacija i moderan vizuelni nastup: oba aspekta se postižu ugradnjom ACO sistema za zaštitu drveća.

Osim zaštite za drvo u Fejićevoj ulici u Mostaru kompanija ACO d.o.o. Sarajevo ugradila je i visokokvalitetni ACO Bituplan poklopci, Combipoint slivne kace sa rešetkama i TopTek poklopci, te nezaobilazni Multiline kanali.

Rešetke za drveće i zaštitni kavezi zajedno osiguravaju drveću sačuvanje njihovog životnog prostora čak i u gusto naseljenim urbanim centrima.

ACO WOTAN rešetke

ACO WOTAN sistem koji se dokazao dugogodišnjom primjenom, nudi fleksibilnost u obliku i veličini. ACO WOTAN ne zahtjeva podkonstrukciju jer bazu sistema čine masivne rešetke u segmentima, visine 6 cm, koje su proizvedene od modularnog lijeva kojeg ne treba održavati. Pojedinačni elementi su spojeni posebnim sistemom za zaključavanje (ne mogu se ukrasti), te tvore površinu otpornu na sva opterećenja.

Područja primjene: Uz saobraćajnice i u urbanim područjima

ACO Standard rešetke

ACO Standard sistem rešetki za drveće sastoji se od okruglih ili kvadratnih rešetki dimenzija od 125 do 300 cm. Radijalni ili poprečni dizajn nudi dodatne mogućnosti za arhitekte. Sve verzije su otporne na promet vozila od 15 kN do 50 kN.

ACO WOTAN rešetke za drveće mogu se kombinovati sa dodatnim zaštitnim rubom ili okvirom sa zaštitnim kavezom, proizvedenim od pocinčanog čelika te dostupnim u raznim bojama, visinama i dizajnu.

Područja primjene: Uz saobraćajnice i u urbanim područjima

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti