Najnapredniji distributer farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme

22.09.2016. 13:42 / Izvor: Akta.ba
Najnapredniji distributer farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme

Stalno praćenje farmaceutike i medicine doprinijelo je da Tuzlafarm postane prepoznatljiva i da poveća svoj stepen razvoja.

Tuzlafarm je jedna od vodećih veledrogerija na podrucju Bosne i Hercegovine, koja iz godine u godinu bilježi rast u svim segmentima svog poslovanja. Kljuc uspjeha njihovog  poslovanja jeste dostavljanje farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme vrhunskog kvaliteta po najboljoj cijeni i u najkracem vremenskom roku svim svojim klijentima.

Kompanija Tuzlafarm je prisutna u farmaceutskoj i medicinskoj industriji preko 17 godina. Uspješan razvojni put i dugovjecnost direktno su vezani za njenu odanost kupcima i predanost poslu. Steceno iskustvo u okviru svoje osnovne djelatnosti, odnosno marketinga i distribucije farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme primjenili su na izgradnju kompanije kakva je danas.

U lancu uspostavljanja kvalitetne brige o zdravlju, veledrogerija je jedna od vitalnih karika. Trude se biti u trendu savremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu u cilju zadovoljenja njihovih želja i potreba. Poštivanje zahtjeva kupaca i rokova isporuke su osobine koje kompaniju  Tuzlafarm čine veoma konkurentnom na tržištu i time produžuju dobre odnose sa klijentima.

Stalno praćenje dešavanja na tržištu farmaceutike i medicine, te adekvatno i pravovremeno prilagodavanje uslovima tržišta doprinijelo je da Tuzlafarm postane prepoznatljiva  i da svojim radom i poslovnošcu privuce  niz novih partnera što je i omogućilo ovakav stepen razvoja.

Tuzlafarm je prepoznata i vrlo cijenjena kompanija u industriji farmaceutskih proizvoda. Ako pažljivo pregledate njihovu web stranicu http://www.tuzlafarm.com  pronaci cete dovoljan broj razloga da izaberete Tuzlafarm za Vašeg strateškog partnera.

U ponudi imaju široku paletu proizvoda, te su odlican poslovni izbor u svim oblastima farmacije i medicine. Aktivno rade na predstavljanju proizvoda vrhunskog kvaliteta i trude  se uvoditi svjetske trendove iz oblasti svog  poslovanja. Uz pomoc strucnih znanja i sposobnosti svog  tima uspostavlja nove poslovne ciljeve i definiše  nove tehnološke  trendove.

Etičke vrijednosti kojima se vode oblikovale su kulturu i definisale karakter ove kompanije, vodeci ih prema upravljanju i donošenju odluka. U težnji da ucine  svoju kompaniju uspješnijom, kontinuirano vrše optimizaciju poslovnih procesa, razvijajuci novi sistem poslovanja i upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO standardima.

Područje koje pokriva Tuzlafarm je: Tuzla, Sarajevo, Mostar, Zenica, Bihac, Bijeljina, Banjaluka, te podrucje Zapadne Hercegovine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti