In-Time obogatio vozni park sa novom Krone poluprikolicom "Profi Line"

11.10.2016. 09:08 / Izvor: Akta.ba
In-Time obogatio vozni park sa novom Krone poluprikolicom 'Profi Line'

Krajem septembra i početkom oktobra došlo do je do nekoliko značajnijih isporuka Krone poluprikolica od strane kompanije Sejari Sarajevo.

Krajem septembra i početkom oktobra došlo do je do nekoliko značajnijih isporuka Krone poluprikolica od strane kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo, koja je generalni zastupnik i distributer Krone za Bosnu i Hercegovinu. Jedan od kupaca kojima je isporučena nova poluprikolica je i kompanija In-Time Sarajevo.

Od sada će prevoz i istovar razne robe biti još brži, lakši i efikasniji pošto je kurirska kompanija In-Time svoj vozni park obogatila sa novom poluprikolicom Profi Liner.

Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu, stoga je i odabir Krone poluprikolica pravi izbor i nastavak postavljanja novih standarda. Profi Liner je veoma čvrst, pouzdan, praktičan i prije svega ekonomičan. Imajući u vidu da je u poslovima transporta svaki minut bitan, Profi Liner je konstruisan za utovar i istovar robe u najkraćem roku, a KTL plus bojenje u prahu poluprikolice nudi jedinstvenu dugoročnu zaštitu od korozije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti