Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a

05.12.2016. 10:16 / Izvor: Akta.ba
Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a

Povodom obilježavanja 90 godina uspješnog rada poduzeća STIHL Manko Velemotor d.o.o. provodi "Rođendansku akciju" od 01.12. – 31.12.2016.

Rođendanska akcija - 90 godina STIHL-a! Do 12 % povoljnije cijene pojedinih modela motornih pila.

Povodom obilježavanja 90 godina uspješnog rada poduzeća STIHL Manko Velemotor d.o.o. provodi Rođendansku akciju od 01.12. – 31.12.2016. godine.

U akciju su uključena četiri modela  STIHL motornih pila i usisavač STIHL SE 62.

Stihl - Tehnika made in Germany

Širom svijeta marka STIHL sinonim je za kvalitet, pouzdanost i inovativnost, prije svega zbog činjenice da sa tim vrijednostima posluje već duže od 85 godina. Temelje je 1929. postavio Andreas Stihl kada je predstavio prvu pilu za dva čovjeka s motornim pogonom. To je bila prava inovacija koja je zantno olakšala rad u prirodi. Ova tehnološka prednost omogućila je kontinuirano širenje. Kod svih proizvoda naglasak je i dalje na vrhunskom kvalitetu. Time će i ubuduće ostati vjerni svom vlastitom zahtjevu, ali i zahtjevu kupaca.

Podsjećamo, MANKO velemotor je privatno preduzeće koje je utemeljeno još davne 1990. godine. Uspješno posluje kroz prodaju i servisiranje svijetskih brendova.

"Naš Know How je prednost i sigurnost kupcima i partnerima. Iza koncepta stoji jedna filozofija, a to je da nikada nismo nudili samo materijalnu vrijednost, već i prijatne doživljaje", ističu iz firme Manko Velemotor.

U obostranom interesu je da uređaji koje koristite budu najbolje sredstvo za Vaš rad Manko Velemotor kreirao je novi koncept poslovanja i tako je postao LIFE CYCLE PARTNER za Vaše uređaje kroz cijeli radni vijek, od prodaje, podrške pa do popravke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti