Rješenja za sportske podove

06.02.2017. 00:00 / Izvor: Akta.ba
Rješenja za sportske podove
OTVORI GALERIJU

Našim kupcima nudimo kompletnu uslugu i servis, počev od projektovanja i izbora sportskog poda, preko montaže ili sanacije...

Asortiman kompanije Knežević Entering d.o.o. čini i veliki izbor sportskih podova, namjenjenih za profesionalne sportske dvorane u kojima se održavaju međunarodna takmičenja najviših nivoa, ali i polu-profesionalni i amaterski podovi za niže rangove takmičenja, škole, fitness sale i slično. Ponuda se ogleda u dosta različitih izvedbi parketa i PVC-a, sertifikovanih od strane mnogih evropskih i svjetskih sportskih organizacija.

Pored sportskih podova za ugradnju u novim objektima, Knežević Entering nudi i više opcija za sanaciju i rekonstrukciju postojećih objekata, pridržavajući se najstrožijih normi bezbjednosti krajnjih korisnika, naročito u segmentima elastičnosti i protukliznosti habajućih slojeva poda.

„Našim kupcima nudimo kompletnu uslugu i servis, počev od projektovanja i izbora sportskog poda, preko montaže ili sanacije, sve do ocrtavanja sportskih terena po međunarodnim normama, namjenskim poliuretanskim bojama za sportska igrališta, a u skladu sa zahtjevima koje sportski objekat ima“ poručuju iz kompanije Knežević.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti