Inproz sinonim profesionalnosti, kvalitete i besprijekorosti u poslovanju

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Inproz sinonim profesionalnosti, kvalitete i besprijekorosti u poslovanju

Garant profesionalnosti, visokokvalitetnog pružanja usluga te besprijekoran odnos prema poslu i klijentu su iskustvo i stručan kadar.

12.06.2017. 08:53 / Izvor: Akta.ba

Institut za zaštitu i projektovanje Inproz Tuzla postoji i posluje od 1994. godine. Osnovna djelatnost kompanije su poslovi projektovanja, zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite okoliša. Startali su u teškoj godini, kada firme sa orijentacijom poput ove, nisu imale šta da traže na tržištu.

Uprkos teškoćama, a njih je bilo mnogo, firma je opstala, stabilizovala se, stekla ime i reputaciju, te postala vodeća u djelatnostima kojima se bavi na tržištu koje pokriva. Danas se mogu svrstati među najuspješnije firme u oblasti zaštite na radu i zaštite od požara u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Poslovanje s firmom Inproz Tuzla, uz kvalitet koji se podrazumijeva, garantuje vam i legalitet obavljenih poslova što isključuje mogućnost da neka od nadležnih inspekcija ospori njihov rad.

Garant profesionalnosti, visokokvalitetnog pružanja usluga te besprijekoran odnos prema poslu i klijentu su prije svega dugogodišnje iskustvo i stručan visokoobrazovan kadar, koji se stalno usavršava i dodatno educira da bi pratio evropske i svjetske trendove u oblasti njihovog poslovanja. Pored kadra oslanjamo se na najsuvremeniju i najefikasniju opremu koju redovno obnavljamo. Kadrom i opremom, te svojim odnosom prema poslu Inproz neprestalno osvaja i širi tržište na kojem djeluje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti