Majnani Usora prerasta u lidera elektroinstalacijskih radova

10.08.2017. 09:02 / Izvor: Akta.ba

Jednostavnost ugradnje, udobniji rad i inovativna sistemska rješenja samo su neke od odlika koje je Majnani postigao proširujući svoj asortiman

Majnani d.o.o. Usora želeći da usavrši svoje poslovanje i da na najbolji mogući način odgovori Vašim zahtjevima, te tako ide korak dalje. Od sada u svoju stalnu lagersku ponudu uvode asortiman jednog od vodećih svjetskih proizvođača elektroinstalacijskog materijala kompanije Hager.

Bez obzira da li se radi o potrebama za distribucijom električne energije, provodom kablova, sistemom sobnih priključaka, programom utičnica i prekidača, upravljanjem objektima ili sigurnosnoj tehnika znate da se u potpunosti možete osloniti na Majnani i na njihov  kompletan prodajni i uslužni asortiman. Jednostavnost ugradnje, udobniji rad i inovativna sistemska rješenja samo su neke od odlika koje je Majnani postigao proširujući svoj asortiman, te sa tim zadržao titulu vodeće kompanije  elektroinstalaciskih radova na tržištu.

Asortiman proizvoda Hager međusobno se savršeno nadopunjuje i zajedno čini kompletan sistem pogodan za sve nove građevinske objekte, ali i za obnovu i modernizaciju postojećih objekata s tehnički i estetski zastarjelim električnim instalacijama.

Iz asortimana posebno ističu program malih razdjelnika vodećih na tržištu mnogih država, zatim modularne uređaje kao što su prekidači strujnog kruga i ostala oprema potrebna za ugradnju u razdjelnike i dr.

Više informacije možete dobiti ako ih kontaktirajte kako bi zajednički pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti