Modernizacija ekskluzivni distributer Novacast softvera za ljevaonice

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Modernizacija ekskluzivni distributer Novacast softvera za ljevaonice

Novacast Systems je švedska kompanija koja razvija softver za ljevaonice.

28.08.2017. 08:53 / Izvor: Akta.ba

Novacast Systems je švedska kompanija koja razvija softver za ljevaonice. Modernizacija d.o.o je ekskluzivni agent za prodaju na teritoriji: Bosne i Hercegivine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

ATAS® je softver napredne termičke analize koji se koristi kao proizvodni alat za proizvodnju sivog i nodularnog liva. On tumači krive hlađenje sa stručnim sistemima i daje operatoru korektivne akcije da bi se u proizvodnji ostvario metalurški kvalitet tečnog željeza: kontrola obrade magnezijumom za nodularni liv, upravljanje inokulacijom u sivom livu. Nekoliko stotina ljevaonice koristiti ATAS® mi vam nudimo na prodaju, iznajmljivanje ili pružanja usluga (vrijeme završetka u dvije sedmice).

NOVAFLOW & Solid CV je kompletan softver simulacije punjenja i očvršćavanja na osnovu teorije mehanike fluida i prijenosa toplote, kao i napredna termička analiza ATAS®.

NOVAFLOW & Solid CV je razvijen u svrhu praktične upotrebe u ljevaonicama. On je jednostavan za korištenje i optimizira serijski komad ili daje brzu potvrdu novog komada. NovaStress ™ modul se koristi za određivanje zaostalih napona, deformacija i pukotine u zonama.

Povrat investicije je generalno manje od tri mjeseca. Nekoliko stotina ljevaonice koristiti NOVAFLOW & Solid CV svaki dan, mi vam nudimo na prodaju, zakup ili pružanja usluga (završetak isporuke u roku 48 sati).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti