Sa Kompanijom Majnani pripremite vaše krovove za zimu

12.09.2017. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Sa Kompanijom Majnani pripremite vaše krovove za zimu

Troškovi nastali zbog smrzavanja vode u olucima i odvodnim, te pojava vlage ispod krovova veći su od troškova ugradnje grijnih sistema.

Još uvijek uživate u toplim danima. Nemojte samo odmarati, iskoristimo toplije dane za pripremu svojih krovova i oluka kako bi spriječili njihova oštećenja uzrokovana snijegom i ledom.

Ugradnja grijaćih sistema u krovove i oluke kao i potrošnja struje za funkcionalnost istih višestruko se isplati. Nakupljanje snijega na krovovima osim samog oštećenja krova može uzrokovati i smrzavanje vode u olucima i odvodnim cijevima kao i nastajanje vlage u prostorijama ispod krovova. Troškovi koji nastaju zbog navedenih mogućih oštećenja veći su od troškova ugradnje grijnih sistema.

U svojoj ponudi Kompanija Majnani iz Usore  sada ima kompletan sistem za otapanje snijega i leda na krovovima i u olucima, ali i na prilazima, putovima, stepenicama, mostovima, cestama i autocestama. Ovaj sistem automatski registrira potrebu za otapanjem snijega i leda i po potrebi uključuje ili isključuje grijanje.

Sustav za otapanje snijega i leda sastoji se od grijaćeg kabela, termostata i pričvrsnog pribora.

Pripremite na vrijeme svoje krovove i oluke za sljedeću zimu i prepustite profesionalnom osoblju kompanije Majnani da spriječe nakupljanje snijega i leda na vašim krovovima, smrzavanje vode u olucima i odvodnim cijevima, nastajanje tragova vlage u prostorijama ispod krovova, padanje snijega i leda s krova na ljude, životinje i imovinu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti