Nova kolekcija drvenih podova "Rustico by enteringfloors"

21.09.2017. 15:00 / Izvor: Akta.ba

Knežević Entering d.o.o. je na tržište izbacio novu kolekciju hrastovih višeslojnih podova izrazito velikih dimenzija - Rustico by enteringfloors.

Knežević Entering d.o.o. je na tržište izbacio novu kolekciju hrastovih višeslojnih podova izrazito velikih dimenzija - Rustico by enteringfloors. Riječ je o dvoslojnom parketu koji se sastoji iz višeslojne ploče izrađene od sibirske breze debljine 9 ili 12 mm i završnom sloju hrasta debljine 3, 4 ili 6 mm. Završni sloj je kitovan i izbrušen, a konačna obrada lakiranjem ili uljenjem se radi na samom objektu prema želji kupca, sa velikim mogućnostima izbora boja. Klasifikacija je, u skladu sa imenom – rustikalna (ABC).

Posebna odlika Rustico podova su najmasivnije dimenzije dostupne na našem tržištu:

12x180-200x2000-2500 mm (završni sloj hrasta 3 mm)

16x180-240x2000-2500 mm (završni sloj hrasta 4 mm)

18x180-240x2000-3000 mm (završni sloj hrasta 6 mm)

Obzirom na višeslojnu konstrukciju, Rustico podovi su adekvatni za ugradnju na podnom grijanju, tako da predstavljaju potpun spoj tradicije i modernog doba. Spoj dasaka je pero-utor, a ivice se isporučuju sa 2V ili 4V fugom. Lijepljenje se vrši isključivo u dvokomponenta epoxy poliuretanska ljepila, uz prethodan tretman podloge poliuretanskim prajmerom. Preporuka su svakako proizvodi Stufex, i pogona Entering HIP u Prijedoru.

Za kupce sa čitave teritorije Bosne i Hercegovine obezbijeđeni su kratki rokovi isporuke, te profesionalna montaža na objektu od strane certifikovanih podopolagača.

Nova kolekcija je još jedan dokaz stalnog truda zaposlenih u kompaniji Knežević Entering da svojim kupcima obezbijedi najkompletniju ponudu svih vrsta podnih obloga, bilo da su izrađeni od drveta, HDF-a, PVC-a ili tekstila.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti