Diskont.ba - sigurna online kupovina

14.10.2017. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Diskont.ba - sigurna online kupovina

Trošite puno vremena obilazeći prodavnice? Ne želite da čekate u redovima da kupite robu? Ne možete da uporedite karakteristike proizvoda? ...

Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka pokrenuo je online prodaju pod imenom diskont.ba

Danas je život veoma ubrzan, sve teže se postiže da, pored posla, nađemo vrijeme za porodicu, prijatelje, da radimo ono što volimo.

Trošite puno vremena obilazeći prodavnice? Ne želite da čekate u redovima da kupite robu? Ne možete da uporedite karakteristike proizvoda? Nikako da pronađete prodavnicu sa najboljim cijenama? Ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, onda odgovor na Vaše dileme potražite na mrežnoj prodavnici - diskont.ba.

Diskont.ba je nova mrežna prodavnica koja je nastala sa željom da se olakša dostupnost širokog asortimana proizvoda krajnjim kupcima. Diskont.ba na najjednostavniji način omogućava da, pomoću svog računara, mobilnog telefona ili tableta, kupite željeni proizvod.

Kao najbitnije razloge za kupovinu na diskont.ba izdvojili bismo:

- fantastično iskustvo kupovine

- veliki izbor proizvoda

- sigurnost kupovine

- mogućnosti dodatne uštede

Na diskont.ba nemate susret sa neraspoloženim trgovcima, nema gužvi, nema čekanja, ne trošite vrijeme na dolazak i traženje parkinga. Svi proizvodi su predstavljeni fotografijom i opisom, a dodatno unutar svake kategorije možete koristiti filtere za pretraživanje, kako biste brzo našli baš onaj proizvod koji Vam treba.

Trenutno se u ponudi nalazi nekoliko hiljada proizvoda, a ponuda se intezivno povećava. U ovoj mrežnoj prodavnici možete kupiti proizvode za kućnu ili ličnu upotrebu, a neke od kategorija proizvoda su: oprema za kupatilo, pločice, sve za centralno grijanje, rasvjeta, bijela tehnika i još mnogo toga, a dostava se vrši u cijeloj BiH, na kućnu adresu, putem brze pošte.

Kupovina je 100% sigurna, jer se plaćanje vrši pouzećem, tj. tek kada dobijete željeni proizvod i budete sigurni da ste dobili ono što ste kupili, a novac predajete kuriru dostavne službe.

Vaš novac na diskont.ba vrijedi više. Svakom kupovinom na diskont.ba mogu se ostvariti poeni koji se mogu koristiti kao popust prilikom sledeće kupovine. Dodatne uštede se mogu ostvariti preporučivanjem diskont.ba Vašim prijateljima, gdje i Vi i Vaš prijatelj dobijate popust kada kupujete proizvode na diskont.ba.

Pronađite nešto za sebe na diskont.ba i ostavite svoje utiske na https://www.facebook.com/diskont.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti