Sistemsko rješenje svih elektroinstalacionih potreba sa Majnanijem

28.11.2017. 09:09 / Izvor: Akta.ba
Sistemsko rješenje svih elektroinstalacionih potreba sa Majnanijem

Majnani d.o.o. je relativno mlada kompanija kao idealan odabir pri rješavanju svih elektroinstalacionih radova.

Majnani d.o.o. je relativno mlada kompanija koja se svojim radom, profesionalnim timom i vrhunskom opremom na našem tržištu dokazala kao idealan odabir pri rješavanju svih elektroinstalacionih radova.

Njihov asortiman proizvoda iz programa elektromaterijala i elektroinstalacija omogućit će Vam da sav potreban materijal za elektroinstalacije uzmete na jednom mjestu. U poslovnici Kompanije  Majnani d.o.o. Žabljak  možete pronaći sve počevši od grubih instalacija pa sve do završnih elemenata i rasvjete za Vaš prostor.

Napominjemo da taj elektromaterijal obuhvata samo kvalitetne komponente svih poznatih proizvođača električnih instalacijakao što je program Visage. Uz veliki izbor elektromaterijala i povoljne cijene možete dobiti i savjete prilikom kupovine, a također Vas mogu uputiti i na provjerene majstore.

Imaju široku lepezu proizvodnih sistemskih rješenja svih elektro instalacionih potreba: elektro i računarske instalacije (panele i ormane, osigurače, strujne prekidače, računarske panele, serverske ormane i računarske razvode), kontrolu i konekciju (prekidače i utičnice, kontrolu pristupa putem interneta, sisteme pametnih kuća) i zaštitu objekata i ljudi.

Visage program koji možete naći u njihovoj ponudi a po akcijskim cijenama su: utičnica monofazna, prekidači (jednopolni, izmjenični, serijski), prekidač kip 16a, utičnica antenska, utičnica telefonska, utičnica mrežna cat6, prekidač za roletne, okvir dvostruki, okvir trostruki, okvir četverostruki, okvir petostruki...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti