Skupljaj poene i osvoji popust sa Diskont.ba
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Skupljaj poene i osvoji popust sa Diskont.ba

Kupovinom na diskont.ba možete i uštediti, kupujući proizvode, skupljaju se poeni koji se mogu koristiti kao popust prilikom sledeće kupovine.

12.12.2017. 08:40 / Izvor: Akta.ba

Kupovinom na diskont.ba možete i uštediti. Naime, kupujući proizvode, skupljaju se poeni koji se mogu koristiti kao popust prilikom sledeće kupovine. Pored ovog načina, uštede se mogu ostvariti i pozivanjem prijatelja. Svaki prijatelj koji se odazove pozivu i izvrši kupovinu, Vam donosi popust. Takođe i prijatelj koji je prihvatio poziv će dobiti popust dobrodošlice. Pored toga pratimo sve akcije distributera i proizvođača.

Misija tima diskont.ba je stvoriti najveću grupu zadovoljnih. Sve vjerne klijente koji doprinose razvoju diskont.ba očekuju dodatni popusti.

Popust možete ostvariti na dva načina:

1. skupljajući poene za vjernost kupovinom proizvoda na diskont.ba

2. preporučujući diskont.ba Vašim prijateljima

1. Skupljanje poena

Svakom kupovinom na diskont.ba, Vi skupljate poene za vjernost. Prije svake kupovine uz svaki predstavljeni proizvod je naznačeno koliko taj proizvod nosi nagradnih poena, zbir svih poena za artikle koji se nalaze u korpi, kao i moguća vrijednost kupona za sledeću kupovinu. Poene ne dobijate samo za one proizvode koji su na akciji a imaju izražen popust na cijenu u apsolutnom ili relativnom iznosu.  Za sve ostale proizvode dobijate poene za vjernost.

Stanje svojh poena uvijek možete provjeriti tako što ćete se prijaviti na diskont.ba sa svojim korisničkim imenom i lozinkom te kliknuti na link " Moji poeni za vjernost "

Sada se nalazite u pregledu stanja vaših poena. Kada poželite da skupljene poene za vjernost iskoristite kao popust prilikom sledeće kupovine, potrebno je da pretvorite poene za vjernost u kupon klikom na dugme " Pretvori moje poene u kupon od X KM ". Tada će Vam se svi skupljeni poeni za vjernost pretvoriti u kupon koji možete koristiti za ostvarivanje popusta prilikom kupovine na diskont.

2. Ostvarivanje popusta preporučujući diskont.ba Vašim prijateljima

Kada obavite kupovinu na našoj mrežnoj prodavnici, dobijate mogućnost pozvati prijatelje da posjete mrežnu prodavnicu diskont.ba i da obave kupovinu. Pozivanje prijatelja je veoma lako, prijavite se na svoj nalog i kliknite na link " Program preporučivanja “. Prijatelje pozivate tako što upisujete njihova prezimena, imena i adrese njihove elektronske pošte. Odjednom možete da pozovete do 20 prijatelja. Ukoliko želite da pozovete više, ponovite proces. Kada upišete sve prijatelje koje želite da pozovete, stavite kvačicu na " Slažem se sa uslovima korištenja i pridržavaću ih se bezuslovno " i kliknite na dugme " Potvrdi ". Sada su svi Vaši prijatelji sa liste dobili elektronsku poštu sa linkom za prijavu na diskont.ba. Kada pozvani prijatelj obavi kupovinu, Vi ćete dobiti kupon od 2% popusta koji možete koristiti prilikom sledeće kupovine. Takođe i pozvani prijatelj će dobiti kupon od 2% popusta za dobrodošlicu.

Kako iskoristiti popust?

Popusti se koriste tako što, kada unesete sve željene artikle u korpu i kliknete na plaćanje (prvi korak u procesu kupovine), upišete kod kupona u polje " kuponi " i kliknete na dugme " Primjeni ". Svi kuponi (ukoliko koristite više od jednog) će biti prikazani odmah na ovoj stranici, sa uračunatim popustom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti