Ćosićpromex Usora: Vaš partner u brodogradnji
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Ćosićpromex Usora: Vaš partner u brodogradnji

Ukoliko Vam je potreban partner za izgradnju broda, Ćosićpromex je u stanju da izvodi sve radove po sistemu ključ u ruke

25.12.2017. 12:09 / Izvor: Akta.ba

Desetljetnom tradicijom suradnje sa hrvatskim brodogradilištima Ćosićpromex d.o.o. je postao jedan od njihovih najznačajnijih i najpouzdanijih partnera u izgradnji brodova.

Svoju organizacijsku strukturu prilagodili su radu u brodogradilištu, pa su uspjeli da ovladaju složenim tehnologijama u brodogradnji, na taj način sudjeluju u svim segmentima izgradnje broda, od predmontaže, preko montaže trupa i opreme, do porinuća.

To uspijevaju stručnošču i marljivošću djelatnika zavarivača, brodomontera, cjevara, brusača, bravara i skelara.

Kvalitetu njihovih djelatnika i izvedenih radova prepoznala su gotova sva brodogradilišta u regiji, pa su ih kao značajnog partnera uzeli "BRODOSPLIT" Split,  "3. MAJ" Rijeka, "ULJANIK" Pula, "KRALJEVICA"  Kraljevica, "BRODOTROGIR" Trogir, "JADRANSKO BRODOGRADILIŠT" Bijela Crna Gora...

Surađivali su na proizvodnji brodova za prijevoz putnika, brodova za prijevoz automobila i kamiona, brodova za prijevoz nafte i naftnih prerađevina, brodova za prijevoz kontejnera i sl.

Ukoliko Vam je potreban partner za izgradnju broda, Ćosićpromex je u stanju da izvodi sve radove po sistemu ključ u ruke ili kao podizvođač radova u bilo kojem segmentu brodogradnje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti