Chronosov e-book - Porez na dobit za 2017. godinu

10.01.2018. 13:56 / Izvor: Akta.ba
Chronosov e-book - Porez na dobit za 2017. godinu

Platite porez na dobit u iznosu koji morate, ni više ni manje. Iskoristite porezne poticaje i olakšice.

Platite porez na dobit u iznosu koji morate, ni više ni manje.

Iskoristite porezne poticaje i olakšice.

Ispratili smo 2017. godinu i zbog toga je ovaj e-book u cjelosti posvećen porezu na dobit, sa ciljem da Vam se olakša snalaženje u kompliciranim poreznim propisima i omogući Vam razumijevanje istih.

Kraj godine je za darovanje, a Chronos Vam daruje - znanje.

Preuzmite e-book

"Naše znanje upakovano u ovaj šareni e-book, jer darovati znanje je najblagotvorniji put ka uspjehu. Vrijeme je praznika i vrijeme da rezimiramo sav trud koji smo cijele godine ulagali u naš posao, te se na taj način odricali mnogih trenutaka koji su jedini istinski dio čovjeka.

Ovog puta smo željeli da Vas podsjetimo da su naši najbliži pravi razlog za naše uspjehe,  napredovanje, nove ideje i jedini pokretač svega što nas okružuje. Zbog ovoga kao i drugih izazova koji nas očekuju u životu željeli bi smo da ove praznike provede sa najmilijima i poklonite im svu pažnju svijeta i zaželite im SRETNU NOVU 2018. Godinu." poručuju iz Chronos-a.

E-book je besplatni edukativni materijal namijenjen pretplatnicima portala chronos.ba. Izdaje se isključuvo u elektronskoj formi i dio je edukativnog segmenta portala.

Stavovi i mišljenja autora izneseni u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno stavove i mišljenja nadležnih državnih, entitetskih i kantonalnih organa i institucija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti