Chronos Vam nudi najudobnije konsultacije

20.02.2018. 08:03 / Izvor: Akta.ba

Ako odaberete Chronos za poslovnog savjetnika ne trebate izlaziti iz kancelarije da bi ste dobili savjet.

Zašto ne iskoristite porezne olakšice, poticaje, porezni kredit i platitite poreza baš onoliko koliko morate?

Gdje vam Chronos može pomoći?

U obračunu poreza na dobit, pripremi poreznog bilansa i prijave poreza na dobit, obračunu poreza na dobit za poslovne jedinice u drugom entitetu, izradi studije o transfernim cijenama, pripremi godišnje prijave poreza na dohodak, za zaposlene koji žele da iskoriste porezne olakšice, freelancer-e i samostalne poduzetnike, ...

Ako odaberete Chronos za poslovnog savjetnika ne trebate izlaziti iz kancelarije da bi ste dobili savjet. Chronos konsultacije radi online (putem e-maila) i Skype call-a. Za početak je potrebno da im na e-mail info@chronos.ba napišete pitanje ili pojasnite situaciju koju želite riješiti i dogovoriće Vam termin konsultacija.

Online konsultacije

Postavite pitanje, obrazložite problem detaljno i dobićete odgovor na e-mail u roku od 48 sati. Svi odgovori su potkrijepljeni važećom regulativom (Zakoni, Pravilnici, Uredbe, Odluke, Instrukcije…)

Skype konsultacije

Skype konsultacija je preporučljiva za kompleksnija pitanja, rasprave na određenu temu, nadopuna pisanom odgovoru koji Vam nije jasan, za sve kojima je potreba konsultacija uživo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti