Novi uređaji ACI Farfisa u ponudi Čip Sistema

23.04.2018. 14:31 / Izvor: Akta.ba

Čip Sistemi sa ovim italijanskim brendom nude rješenja koja su u skladu sa evropskom propisima o elektromagnetnom radu,

Italijanski brend ACI Farfisa potiče od promjena i kvalitete koja – od kada počinje industrijski razvoj – povezuje komunikaciju i tehnologiju, dizajn i inžinjering, istraživanje i intuiciju. "Napravljeno u Italiji" jedinstvena je evropska priča koja spaja inspiraciju, viziju i stručnost, a to je upravo ono što karakteriše i njihove distributere u Bosni i Hercegovini Čip Sisteme.

Čip Sistemi sa ovim italijanskim brendom nude rješenja koja su u skladu sa evropskom propisima o elektromagnetnom radu, a koja nude kompatibilnost i sigurnost. Od tradicionalnih postrojenja do dvobežičnih digitalnih videointerfon sistema koje su dizajnirali italijanski stručnjaci kako bi služili velikom broj korisnika, do rješenja koja iskorištavaju TCP / IP podatkovne mreže i GSM tehnologiju izravno na fiksnim ili mobilnim telefonima: sve Farfisine sisteme karakteriše jednostavna i brza instalacija.

Danas, ACI Farfisa i uspješna bosanskohercegovačka kompanija koja s njima posluje već 21 godinu mogu se pohvaliti novim uređajima u ponudi, a širu ponudu je moguće pogledati i na web stranici www.cipsistemi.ba.

Alba

Italijanska ljepotica koju karakteriše elegancija, modularnost i fleksibilnost.

Profinjeni izgled čuva unaprijeđeno tehnološko srce, kompatibilna sa svim vanjskim uređajima i videointerfonima. Osmišljena, razvijena i proizvedena u Italiji, Alba je najnovija vanjska jedinica sa najnaprednijim tehnološkim sistemom. Modularnost i fleksibilnost su poboljšani, a tijelo od anodizionog aluminija sa elegantnim završecima i sistemom koji je otporan na vremenske neprilike. Pažljivo odabrani materijali imaju estetsku čistoću koja vodi koncept cjelokupnog dizajna.

Bazni modul sa vlastitim pogonom može se ugraditi u kompaktne prostore, s modulom koji izlazi samo 1 cm od zida (zvučna jedinica), 2,3 mm kamere sa oštrougaonim lećama i uređajima konfigurisanim za do četiri poziva.

Dodatna zanimljiva prednost je ta što se modul može instalirati na postojeće udubljene kutije i zato je prikladna za rekonstrukciju projekta koji i nije Farfisin. Nakon aktivacije, Alba osvjetljava odgovarajuće ikone za signalizaciju, signalizirajući i kada su vrata otvorena.

Druga važna činjenica uključuje dvostruki prekidač releja i automatsko dodjeljivanje adresa za dodatne ključne module.

Sette

Novi italijanski pogled čini 7“ ekran koji je sofisticiran i sa karakterističnim dizajnom. Konfigurisan je za uključivanje mobilne slušalice i nije potreban rad ruku, karakteriše ga i rouch screen i funkcija kućne automatizacije. Sa novim katalogom, a kojeg možete pogledati na stranici Čip Sistema, Farfisa i Čip Sistemi su ponosni da predstave unutrašnju jedinicu Sette.

Dizajn je unikatan: tanke, pažljivo uravnotežene linije definišu ravni monitor koji prenosi graciozno elegantan i lagan dojam, a sve zahvaljujući atraktivnom oštrom profilu sa 45 ° čoškovima, povezan je i sa poboljšanim korakom odvajanja ekrana od područja kontrole. „Italijanski pogled“ metaforički ukazuje na najširi mogući pogled za maksimalnu sigurnost.

Čine ga i ikone s LED svjetlima i kontrole na grafičkom interfaceu koje omogućuju upravljanje ulazima i funkcijama kućne automatizacije, gdje je to moguće. Uz ovaj uređaj dostupna je i slušalica za povjerljiv razgovor.

Solvo

Rješenje koje definiše beskonačnost.

Solvo, Farfisina vanjska jedinica je već neko vrijeme na tržištu i njegova kompaktnost, čvrstoća i praktičnost dokazali su da savršeno služi svojoj svrsi jer je namjenjen za velike stambene prostore i stambene blokove. Definišu ga čvrstoća, veći prikaz, pristupačnost i integracija u jednom modulu.

Solvom Farfisa nudi pravo rješenje za moderan i pouzdan ulazak u objekat, a sve jednostavnom montažom i mogućnošću proširenja koja su vidljiva u strukturnim karakteristikama. Nudi kameru sa širokougaonim objektivom i LED signalizacijom u jednom cjelovitom modulu (dostupne su četiri verzije: audio-video, samo audio, sa ili bez RFID konfiguracije) koja zadovoljava najrazličitije zahtjeve.

Upravo zahvaljujući povezanosti sa ACI Farfisom, koja označava i komplementarnost prodajnog programa, linija i tehnologija, ČIP sistemi nastavljaju prepoznatljivim smjerom svog daljeg razvoja. Trajni cilj kompanije, kako kaže generalna direktorica Adisa Tufo je ponuditi proizvode koji će se svojom kvalitetom i unikatnošću svidjeti potrošačima i izdvojiti na tržištu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti