Neka vaša roba leti sa Intereuropom

04.06.2018. 08:42 / Izvor: Akta.ba
Neka vaša roba leti sa Intereuropom

U saradnji sa pažljivo odabranim avionskim prevoznicima Intereuropa RTC svojim kupcima osigurava različite servise.

U saradnji sa pažljivo odabranim avionskim prevoznicima Intereuropa RTC svojim kupcima osigurava različite servise, koji su prilagođeni djelovanju lanaca opskrbe i očekivanjem industrije. Imaju vlastite kancelarije na aerodromima u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Podgorici, Skopju, Prištini i Tirani, sa važećim IATA certifikatom. Ostale aerodrome svijeta pokrivaju preko široke partnerske mreže. 

Prilagođeni proizvodi obuhvataju sljedeće servise:

  • Redovne avionske prevoze
  • Čarter i specijalne avionske prevoze.

Organizaciju redovnih avionskih prevoza provode uvoz i izvoz uobičajenih avionskih pošiljki. Pri tome vam nude servise različite brzine dostave avionskih pošiljki. Imaju i mogućnost organizacije kombinovanih pomorsko-avionskih prevoza (sea-air), koji su jeftinijii iako sa nešto dužim vremenom putovanja.

Izvedba transporta sa čarter prevozima se temelji na zakupu cjelokupnog avionskog prostora (full charter) i namjenjena je posebnim transportima pojedinog tereta. Pored čarter prevoza u specijaliziranim poslovnim jedinicama za zračni promet nude i organizaciju prevoza posebnih tereta kao što su žive životinje i opasne tvari, što zahtjeva poseban i prilagođen logistički pristup.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti