Luminos na sajmu ENERGA 2018

14.06.2018. 09:08 / Izvor: Akta.ba

Svi proizvodi “Luminos premium” su napravljeni u BiH i načinjeni su od vrhunskih komponenti, svjetski poznatih proizvođača

Uskoro u Sarajevu počinje 8. međunarodni sajam energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA 2018, koji će se održati od 19.-21.6.2018. godine.

Jedan od izlagača je i kompanija Luminos d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik za prodaju proizvoda LED rasvjete, brenda “Luminos premium” (ulične-javne rasvjete, industrijske rasvjete, rasvjete za sportske dvorane, sportske terene na otvorenom, trgovačke centre, kancelarije itd.).

Svi proizvodi “Luminos premium” su napravljeni u BiH i načinjeni su od vrhunskih komponenti, svjetski poznatih proizvođača.

Nastoje da na BiH tržištu, a i u okruženju pozicioniraju svoj brand “Luminos premium”, kao vrhunski proizvod. LED rasvjeta Luminos premium su visokokvalitetni proizvodi sa vijekom trajanja minimalno 100 000 radnih sati i 5 godina garancije.

Bitno je naglasiti da su jedini u BIH koja imaju laboratorije za ispitivanje, mjerenje i testiranje fotometrijskih, kolorimetrijskih i električnih parametara.

Također, posjeduju certifikate za sve svoje proizvode.

Posjetite ih na njihovom štandu i upoznajte se sa onim što oni nude, a to je kvalitetna isporuka, servisiranje i dugogodišnja garancija na njihove proizvode.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti