Uz ASA Osiguranje i Eurofarm briga o zdravlju nikad nije bila lakša

19.06.2018. 07:59 / Izvor: Akta.ba
Uz ASA Osiguranje i Eurofarm briga o zdravlju nikad nije bila lakša

Dvije vodeće domaće kompanije, svaka u svom sektoru, ASA Osiguranje i Eurofarm odlučile su kombinovati svoje usluge

Dvije vodeće domaće kompanije, svaka u svom sektoru, ASA Osiguranje i Eurofarm odlučile su kombinovati svoje usluge te svojim klijentima olakšati brigu o zdravlju. Od sada, u svim Eurofarm ustanovama možete zaključiti policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Osoblje Eurofarma vam, pored vrhunskih medicinskih usluga, može dati odgovore na sva pitanja koja se tiču ovog proizvoda ASA Osiguranja, pripremiti ponudu specijalno za vas te, u konačnici, i zaključiti policu osiguranja na licu mjesta.

"Eurofarm centar je prisutan u BiH već 12 godina. U tom periodu uspostavili smo širok spektar djelatnosti koje su visoko obrazovani i stručni kadrovi podigli na krajnje visok nivo. Konstantan razvoj naše kompanije nam je primarni cilj i sigurno da našim klijentima uvijek želimo ponuditi što više. Upravo to je i cilj ove saradnje sa ASA Osiguranjem, da korisniku pojednostavimo brigu o zdravlju" rekli su nam iz Eurofarma.

Zvanično, ova saradnja je započela 01.09.2017. a pored ovoga, u poliklinikama Eurofarma dizajniran je poseban ASA Osiguranje kutak kako bi klijentima obje kompanije boravak u Eurofarm poliklinikama bio još ugodniji.

Povodom ozvaničenja ove saradnje iz ASA Osiguranja su nam saopštili: „Uvijek smo ponosni i sretni kada kroz sinergiju sa još jednom uspješnom, domaćom kompanijom ostvarimo suradnju koja će rezultirati novom vrijednošću za naše osiguravatelje. Saradnja koju smo do sada imali sa Eurofarmom kroz usluge koje su pružali našim klijentima je bila jedna od glavnih referenci zbog kojih je naše dobrovoljno zdravstveno osiguranje ostvarilo tržišni uspjeh te je ovaj korak bio logičan slijed događaja. Uvijek radimo na razvoju naših proizvoda pa ćemo, pored navedenog, u narednom periodu dobrovoljno zdravstveno osiguranje obogatiti i sa ponudom osiguranja bolničkog liječenja pacijenata“

Inače, paketi osiguranja koji se mogu zaključiti su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete kvalitetnu i brzu uslugu od strane provjerenih stručnjaka, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda i bez nepotrebnog čekanja u redovima.

Više o paketima možete saznati ovdje ili na ASA Medic telefonu: 062 13 22 33.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti