SurTec-Eurosjaj: Hemijska sredstva za površinske tretmane metala i galvanizaciju

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

SurTec-Eurosjaj: Hemijska sredstva za površinske tretmane metala i galvanizaciju

SurTec Eurosjaj se bavi plasmanom specijalnh hemijskih sredstava za površinske tretmane raznih metala (Fe, Cu, Al, Mesing...).

04.07.2018. 09:32 Izvor: / Akta.ba

SurTec-Eurosjaj se bavi plasmanom specijalnh hemijskih sredstava za površinske tretmane raznih metala i galvanizaciju.

Paleta proizvoda obuhvata sredstva za čišćenje industrijskih delova, za funkcionalno galvaniziranje, predtretmane metala, dekorativne galvanizacija, Klüber specijalna ulja i maziva, te OKS namjeska maziva.

SurTec paleta proizvoda obuhvata različite vrste antikorozivne zaštite, preparate za odmašćivanje (praškasti i tečni odmašćivači), bajcovanje, metalne prevlake, pasivizacije, fosfatiranje, bruniranje, kao i sredstva za skidanje laka. Ovisno o vrsti, proizvodi su pogodni kod primjene potapanja ili prskanja, te za primjenu u bubnjevima ili na vješačima.

Većina proizvoda je razvijena za određene industrijske primjene, npr. zaštita dijelova u automobilskoj industriji, u industriji proizvodnje nmještaja i dr.

Ukoliko vam je potreban Sigurnosni list nekog proizvoda (MSDS), možete kontaktirati kompaniju SurTec na e-mail adresu: support@surtec-eurosjaj.ba

Osnovne kategorije SurTec proizvoda:

  • Antikorozivna zaštita
  • Bajcovanje
  • Metalne prevlake
  • Skidanje lakova
  • Fosfatiranje
  • Pasivizacija
  • Bruniranje

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti