Bihaćka podružnica Sarajevo-osiguranja sedmi put na EKOBIS-u

12.09.2019. 15:06 / Izvor: Akta.ba
Bihaćka podružnica Sarajevo-osiguranja sedmi put na EKOBIS-u

Sarajevo-osiguranje je ovaj put poseban fokus stavilo na životno osiguranje za osobe do 19 godina starosti.

Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo, podružnica Bihać sa svojim uslugama i proizvodima predstavilo se po sedmi put na ovogodišnjem 17. međunarodnom sajamu ekologije "EKOBIS 2019" koji se održava u periodu  od 12. do 15. septembra na sajmištu "Luke" u Bihaću.

Amir Terzić, zastupnik Sarajevo-osiguranja podružnica Bihać u razgovoru za Akta.ba je kazao da su sajmovi dobra prilika da se široj javnost prezentira sve ono što jedno osiguranje u svojoj ponudi ima.

"Sedam godina za redom učestvujemo na sajmu EKOBIS. S obzirom da je naša saradnja usko vezana i za saradnju sa Privrednom komorom USK-a mi svojim učešćem pokušavamo ukazati na značaj održavanja sajmova kao što je ovaj.  Kroz ovakve sajamske aktivnosti vršimo promocijom naših životnih i neživotnih paketa osiguranja i pokušavamo građanima ukazati na značaj osiguranja u životu čovjeka", kazao je Terzić.

Sarajevo-osiguranje je ovaj put poseban fokus stavilo na životno osiguranje za osobe do 19 godina starosti.

"Sa svojom jedinstvenom maskotom pčelice ukazujemo na značaj posjedovanja osiguranja, pogotovo za mlađe osobe koje na taj način sebi obezbjeđuju sigurnost kroz život. Koristimo sve prilike da sa pčelicom prezentiramo mlađima i njihovim roditeljim naše ponude, pa su ovakvi sajmovi dobra prilika za takvu promociju", kazao je Terzić.

Podsjećamo da se Sarajevo-osiguranje ponovo vratilo se na lidersku poziciju na tržištu osiguravajućih društva u Federaciji Bosne i Hercegovine. U odnosu na januar - april 2018. godine, Sarajevo-osiguranje je u ovoj godini povećalo premiju za 3,2 milion KM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti