BIHAMK: Servisne informacije putem mobilnog uređaja - Kvalitetnija i efikasnija komunikacija

18.06.2009. 14:08 / Izvor: eKapija.ba
BIHAMK: Servisne informacije putem mobilnog uređaja - Kvalitetnija i efikasnija komunikacija

Povodom puštanja u rad SMS portala BIHAMK-a, koji predstavlja još jedan način BIHAMK-a da se približi svojim članovima i olakša komunikaciju, u periodu od 20.06 do 20.07.2009. godine za sve članove koji produže članstvo (isključivo oni kojima je članstvo isteklo u prvih 6 mjeseci tekuće godine) vrijedi snižena cijena od samo 19 KM.

Produženje članstva po sniženoj cijeni je moguće obaviti na svakoj BIHAMK lokaciji sve do završetka akcije 20. jula tekuće godine.

"SMS portal BIHAMK-a je namijenjen prvenstveno olakšavanju komunikacije za članovima BIHAMK-a, što znači redovne obavijesti o našim aktivnostima, obavijesti o isteklim članstvima i sve druge informacije bitne za naše članove", ističu u BIHAMK-u.

Također, stanje na putevima i neke od servisnih informacija možete pratiti i putem Vašeg mobilnog uređaja. BIHAMK-ov WAP portal omogućava da se na efikasan način dobiju izvještaji o stanju na putevima bilo gdje da se nalazite. Da bi koristili ovu uslugu dovoljno je da imati ispravno podešenu GPRS ili 3G konekciju i da se kroz web browser telefona pristupi stranici http://m.bihamk.ba. Portal je optimiziran tako da Vam pruži potrebne informacije uz minimalnu potrošnju saobraćaja na GPRS ili 3G mrežama.

U saradnji sa Ministarstvima unutrašnjih poslova sa područja Federacije BiH, kao i policijom Brčko distrikta, Informativni centar BIHAMK-a redovno ažurira raspored radarskih kontrola, koje je od sada moguće pratiti na web stranici www.bihamk.ba. Raspored radarskih kontrola nalazi se u meniju SERVISNE INFORMACIJE --> RADARSKE KONTROLE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti