Bijeljinski "Orao" nastavlja saradnju s Ratnim vazduhoplovstvom Indije

11.03.2021. 10:10 / Izvor: SRNA
Bijeljinski 'Orao' nastavlja saradnju s Ratnim vazduhoplovstvom Indije

Preduzeće “Orao” u Bijeljini biće i dalje odobreni isporučilac za Ratno vazduhoplovstvo Indije, objavljeno je na zvaničnoj stranici ove firme.

Preduzeće “Orao” u Bijeljini biće i dalje odobreni isporučilac za Ratno vazduhoplovstvo Indije, objavljeno je na zvaničnoj stranici ove firme.

"Vazduhoplovstvo Indije je naš strateški važan kupac i osiguranje nastavka saradnje na postojećim poslovima i ulazak na tržište Indije na novim poslovima je od neprocjenjivog značaja za dalji razvoj preduzeća", izjavio je vršilac dužnosti direktora "Orla" Mladen Stojanović.

Kako se navodi, vojni ataše Indije pukovnik Anupam Ašiš posjetio je "Orao" 8. marta s ciljem provjere sposobnosti preduzeća da isporučuje proizvode i vrši usluge u skladu sa specifičnim zahtjevima Ratnog vazduhoplovstva Indije.

Stojanović ističe da je nakon posjete potvrđena efikasnost sistema menadžmenta i da je "Orao" ispunio sve zahtjeve i potrebe kupca. On napominje da "Orao" svojim kupcima obezbedjuje pouzdanost koja podrazumijeva, prije svega, kvalitet u skladu sa zahtjevima kupaca i isporuku na vrijeme.

"Fokus na kvalitet konkretnog proizvoda i procesa u kojem je proizveden za nas je uvijek na prvom mjestu. Ovo može biti postignuto samo uz održavanje, dosljedno primjenjivanje i kontinuirano unapređenje sistema upravljanja kvalitetom", naglasio je Stojanović.

Prema njegovim riječima, "Orao" je sertifikovana organizacija prema zahtjevima EN 9100 i ISO 9001, od BVC London, što preduzeću omogućava konkurentnost na svjetskim vazduhoplovnim tržištima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti