Bingo započeo prazničnu kampanju sa porukom "I dalje ćemo biti zajedno"

18.11.2020. 16:06 / Izvor: Akta.ba

Najveći trgovački lanac u BiH, Bingo d.o.o. je i ove godine pripremio lijepu, toplu prazničnu kampanju pod nazivom “I dalje ćemo biti zajedno”. Cilj ove kampanje je podsjetiti ljude da nisu sami.

Najveći trgovački lanac u BiH, Bingo d.o.o. je i ove godine pripremio lijepu, toplu prazničnu kampanju pod nazivom “I dalje ćemo biti zajedno”. Cilj ove kampanje je podsjetiti ljude da nisu sami. Koliko god se usamljeno osjećali, u Bingo su uvijek dobrodošli.

Praznici su vrijeme za porodična okupljanja, za zajedništvo, za ljubav i dijeljenje. U svakom tom segmentu života Bingo se trudi biti uz svoje kupce. Tako su kroz novi TV spot za ovu kampanju prikazali da su svima nama mnoge stvari nedostajale ove godine i da je sve bilo drugačije, ali da smo ipak uspjeli prevazići sve prepreke koje su se našle pred nama.

Postojali su trenuci kada niste bili sigurni da će sve biti uredu, kada ste mislili da se nikada neće vratiti na staro, putovanja, utakmice, svadbe i koncerti, ali, uvijek ste znali gdje ćete pronaći ono što trebate. Gdje ćete se osjećati svoji na svome. Bingo je uvijek bio mjesto gdje ste mogli doći po ono što vam je nedostajalo. Potreba da se brinemo jedni o drugima, da se čuvamo i budemo zajedno.

Iz kompanije Bingo poručuju: "Možda su teški dani iza nas, možda nam tek dolaze, ali jedno je sigurno: i dalje ćemo biti zajedno."

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti