Binvest d.o.o. novi uvoznik i distributer Pago sokova

10.12.2014. 15:48 / Izvor: eKapija.ba
Binvest d.o.o. novi uvoznik i distributer Pago sokova

Binvest d.o.o. je odnedavno zastupnik ovog poznatog međunarodnog branda čije je središte u Austriji. Pago ima bogatu povijest koja seže u daleku 1888. godinu, kada su proizvedeni i prvi sokovi.

Binvest d.o.o. je odnedavno zastupnik ovog poznatog međunarodnog branda čije je središte u Austriji. Pago ima bogatu povijest koja seže u daleku 1888. godinu, kada su proizvedeni i prvi sokovi. Današnje ime Pago dobiva polovicom 20-og stoljeća, a sastavljeno je od prva tri slova obitelji Pagitz, koja je osnovala tvrtku, te od prvog slova njemačke riječi za voće (Obst).

Pago proizvodi su postali prepoznatljivi po svom intenzivnom okusu koji se dobiva isključivo zahvaljujući svojim prirodnim i originalnim sastojcima - voću koje dolazi iz cijeloga svijeta.

Sinonim za Pago je zasigurno zelena staklena boca od 0,2l sa žutim "twist-off" čepom. Naći ćete je u vrhunskim barovima, restoranima i hotelima zahvaljujući pakovanju savršene veličine u kojem su besprijekorno očuvana sva vrijedna svojstva voća.

PET boca od 0,33 l idealno je pakovanje za modernu gastronomiju i supermarkete. Iznimno je prikladna za ljude u pokretu i na putu.

PET boca od 0,75l popularna je s dobrim razlogom: Savršena je za konzumaciju Pago voćnog soka kod kuće. Lagana je, otporna i idealna za hladnjak.

Pago možete potražiti u svim Binvestovim poslovnicama, te ugostiteljskim objektima kao i prodajnim centrima u vašim gradovima.

Za dodatne informacije možete se obratiti na info@binvest-po.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti