BIOS generalni zastupnik BOSCH-a u BiH

29.03.2014. 20:13 / Izvor: eKapija.ba

Visočka Opšta zadruga "BIOS" u kontinuitetu razvija i proširuje svoje djelatnosti. Ekspanzija na tržištu “BIOS”-a je plod strateškog planiranja i kontinuiranog praćenja tržišnih trendova.

Visočka Opšta zadruga “BIOS” u kontinuitetu razvija i proširuje svoje djelatnosti. Ekspanzija na tržištu “BIOS”-a je plod strateškog planiranja i kontinuiranog praćenja tržišnih trendova.

U ilidžanskom hotelu Bosna 1, 27. marta 2014. godine je potpisan ugovor između “BIOS”-a i “Bosch Group” u BiH, ali i trilateralni ugovori sa svim ovlaštenim serviserima “BOSCH”-a u BiH.

Potpisivanjem ugovora o generalnom zastupništvu – Servisnom centru “Bosch Group” u BiH, ova visočka kompanija proširuje svoju djelatnost i podiže tržišnu konkurentnost  u svakom slučaju.

Nermin Kadrić, direktor “BIOS”- a uvjeren je da će i ovaj poslovni izazov biti realiziran na zavidnom nivou, te da će na taj način “BIOS” obogatiti svoju ponudu proizvoda i usluga na ovdašnjem tržištu.

Dino Juriša, dipl. ing. iz hrvatskog predstavništva BOSCH-a, nije krio zadovoljstvo zbog poslovnog ugovora s “BIOS”- om, smatrajući da je to novi izazov i za “Bosch Group”.

Bojan Bošnjak, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi ZDK pratio je potpisivanje Ugovora, a osim njega aktivnosti “BIOS”-a pratili su i poslovni partneri ove visočke kompanije, te predstavnici Općine Visoko predvođeni općinskom načelnicom Amrom Babić.

izvor: magazinplus.eu

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti