Biraj najbolje – Biraj BNC Shop!

02.02.2018. 08:12 / Izvor: Akta.ba
Biraj najbolje – Biraj BNC Shop!

BNC shop je sa kvalitetom proizvoda i profesionalnošću kroz godine izgradio renome i povjerenje kod svojih klijenata

Od samog početka BNC djelovanja nastoje da njihovi proizvodi i usluge koje pružaju budu najvišeg stupnja kvalitete  kako bi svojim stalnim klijentima i svim budućim kupcima pružili zadovoljstvo kupovine i pružanja najboljih usluga u svijetu informatike i tehnike. Firma BNC d.o.o. je osnovana 25.06.2012. sa ciljem da na području cijele Bosne i Hercegovine ponudi kupcima nešto novo i nešto drugačije.

"Sa uređivanjem našeg prvog poslovnog prostora započeli smo  01.07.2012. godine na području Sarajeva, tačnije na Ciglanama. Velikim trudom i ulaganjem završili smo uređivanje poslovnog prostora, te 01.10.2012. otvorili prvi prodajni objekat na adresi Merhemića trg 2 – plato Ciglane", navode iz BNC-a

Stalnom tehnologizacijom društva rasli su i zahtjevi tržišta za pristupačnim, kvalitetnim i provjerenim računalima i informatičkom opremom, te su 2014. odlučili otvoriti još jednu BNC trgovinu u Tuzli, na adresi Turalibegova 30.

BNC shop je sa kvalitetom proizvoda i profesionalnošću kroz godine izgradio renome i povjerenje kod svojih klijenata. Danas nude najveći izbor i najbolje cijene najkvalitetnije polovne informatičke opreme.

"Prodajemo samo BRAND NAME proizvode koje su sastavili vrhunski stručnjaci DELL-a, HP-a, IBM-a, za potrebe vodećih europskih banaka, osiguravajućih kuća i velikih kompanija. Svi artikli koje nudimo su prošli detaljna testiranja kod naših dobavljača i odgovorno tvrdimo da kod nas možete kupiti najbolju polovnu informatičku robu. Kvaliteta računara, laptopa, monitora i printera je na visokom nivou, a sva naša roba je bez vidljivih oštećenja, bez prašine i odmah spremna za rad",  poručuju iz BNC shopa

Na svu polovnu informatičku opremu daju garanciju 12 mjeseci, a njihovi ljubazni prodavači pomoći će savjetima i stručnom podrškom svakom kupcu.

"Naš web shop kupcima omogućava izbjegavanje gužve, štednju vremena, raspoloživost trgovine od 0 do 24h, te odabir najpovoljnijeg proizvoda u skladu sa zahtjevima i mogućnostima kupca. Korisnik naše web stranice je upoznat sa raznovrsnom ponudom, kao i aktualnim i najprodavanijim asortimanom", navode iz BNC-a

Stalnim ažuriranjem stranice informirani ste sa cjelokupnim stanjem, i nabavkom nove robe. Analizom Vaših zahtjeva i potreba pomažu Vam da odaberete optimalno rješenje nadopunom raspoloživih sredstava kao što su nadogradnja grafičke kartice, ram memorije, instalacije.

"Ponosni smo i na naš servis računara i znanje kojim raspolažemo, kao i na uspješnost otklanjanja različitih vrsta kvarova."

BNC-ova ponuda brandiranih tableta i računara sa licenciranim operativnim sistemima ruši sve rekorde najpovoljnije ponude u BiH, a pogodnost  kupovine sa odgodom plaćanja kao i mogućnost plaćanja na rate, stavlja ih u sami vrh najboljih.

BNC uspjeh dijeli sa drugima, te redovito nagrađuju svoje kupce, a mogu se i pohvaliti humanitarnim radom kroz njihove brojne donacije koje upućuju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti