Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti - potvrda zdravog načina poslovanja

04.02.2021. 08:04 / Izvor: Akta.ba
Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti - potvrda zdravog načina poslovanja

Svojim kvalitetom poslovanja pokazuju da su vjerodostojni, odgovorni i najmanje rizični poslovni subjekti, što ih čini poželjnim poslovnim partnerima.

Kompanije poput B.K. LINEA TRADE i BTS COMPUTERS iz Sarajeva, Alivuk CO i POWERDIS iz Bihaća, MEMIĆ-GRADNJA iz Cazina, MEŠIĆ-COM iz Gradačac, MIKRO-PEK iz Banja Luke, ELIN Motors Bosnia iz Živinica, SINTOFARM ADRIATICA iz Orašja i BEĆIROVIĆ iz Žepče poslovni su subjekti u rangu Srebrne bonitetne izvrsnosti, jer posluju s natprosječnim rezultatima poslovanja. Svojim kvalitetom poslovanja pokazuju da su vjerodostojni, odgovorni i najmanje rizični poslovni subjekti, što ih čini poželjnim poslovnim partnerima.

Jedna od takvih kompanija je i International Health d.o.o. Sarajevo, koja je počela sa radom 2010. godine. Sa već prepoznatljivim brendovima, ova društveno odgovorna kompanija danas ima oko 90 zaposlenih i prisutna je u 8 zemalja. Među svojim zaposlenicima imaju veliki broj visokoobrazovanih stručnjaka, farmaceuta, ljekara i drugih specijalista koji su, uz upravu, managment i logistiku kompanije, posebno važni za njihov rad. Uz idealan spoj iskustva i mladosti kao i savremenu tehnologiju, postavljen je siguran temelj za istraživanje, razvoj i stvaranje vrhunskih proizvoda kojima punih 10 godina nastoje pravovremeno odgovoriti na zdravstvene potrebe današnjice.

Generalni direktor International Health-a u BiH Stevica Rogulja, govorio je o načinu na koji je ova kompanija postigli izvrsnost u poslovanju i o tome šta ih potiče na još bolje rezultate.

”Preduslov ostvarenja visoko postavljenih poslovnih ciljeva je uspostavljanje sistema vrijednosti koji vas vode ka tom cilju. International Health je od samog početka poslovanja odlučila da to bude izvrsnost - najviši standard u kvalitetu proizvoda i usluga, zadovoljstvo kupaca, znanje i vještine naših zaposlenih, odnosi sa poslovnim partnerima, upravljanje kvalitetom kroz uspostavljanje međunarodnih standarda. Stalno razvijamo i usvajamo nova znanja i vještine, jer smo potpuno svjesni da je naša snaga, nakon vrhunskog kvaliteta proizvoda, upravo u znanju i vještinama naših zaposlenih i zato ulažemo i razvijamo otvorenu komunikaciju i kvalitetan timski rad, koji nas vodi naprijed. International Health nudi jedinstvene i inovativne proizvode, koji pomažu očuvanju zdravlja. Unapređujemo znanje i podižemo svijest o zdravlju naših korisnika, te na taj način podupiremo odgovoran i zdrav način života kao i ličnu brigu za mentalno i fizičko zdravlje. Stvaranje dodatne vrijednosti za potrošače, partnere, dobavljače, kupce, radnike, unapređenje kvalitete života i zdravlja svakog građanina, sve to zajedno za nas predstavlja mjerilo kvaliteta i uspješnosti našeg poslovanja i to nas podstiče na još bolje poslovne rezultate. A podrška i zadovoljstvo svih učesnika u poslovnom procesu koja se ogleda kroz kvalitetnu i dugogodišnju saradnju sa partnerima i lojalnost naših kupaca, daje nam podsticaj da unapređujemo svaki aspekt našeg poslovanja, da uvijek idemo korak dalje", rekao je gospodin Rogulja i dodao: "Postići najviši standard bonitetne izvrnosti za kompaniju International Health, Upravu, zaposlenike, kao i naše saradnike i partnere, predstavlja potvrdu kvalitete kao i uloženog truda i pruža sigurnost u odnosima s našom kompanijom. Biti među najuspješnijim kompanijama u BiH, što potvrđuje Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti, posebna je čast ali i još jedna potvrda zdravog načina poslovanja za sve naše partnere i dobavljače, i što je najvažnije krajnje korisnike naših proizvoda i usluga". 

I za kraj je dodao: "Zadovoljstvo je pripadati grupi top poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini te za to imati i potvrdu u obliku Srebrnog certifikata bonitetne izvrnosti. U neizvjesnim okolnostima poslovanja inače, a posebno u okolnostima svjetske pandemije koja utiče na sve sfere našeg života i poslovanja, Bisnode certifikat je ne samo potvrda poslovanja već i dokaz sigurnosti u poslovnim odnosima sa kompanijom koja ga posjeduje, stoga ga preporučujemo i našim poslovnim partnerima, kao potvrdu njihovog uspjeha".

Više o kompanijama Srebrnoj bonitetnoj izvrsnosti možete vidjeti na ovom LINKU.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti