Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Bit Alijansa i Mekline u zajedničkoj misiji razvoja softverske industrije

AAR Mekline predstavlja Apple na najprofesionalniji način sa sjedištem u najljepšoj zgradi u Sarajevu, Akademije Likovnih umjetnosti.

19.12.2017. 16:02 / Izvor: Akta.ba

Tokom prethodne sedmice Bit Alijansi se pridružila kompanija Mekline d.o.o., ovlašteni prodavač i serviser Apple proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.
 
Mekline d.o.o. je kao ovlašteni prodavač i serviser Apple proizvoda (AAR) za Bosnu i Hercegovinu osnovan 1996. godine. Od tada bilježi niz uspjeha u oblasti implementacije Apple hardver i softver rješenja.

Kao partner visokog integriteta AAR Mekline gradi svoje poslovanje oko poduzetništva jer odražava fleksibilnost, konkuretnost i inicijativu. Za Mekline iskrenost i stručnost su veoma važni, jer povjerenje i obostrana korist stvaraju najjača poslovna partnerstva.
 
AAR Mekline predstavlja Apple na najprofesionalniji način sa sjedištem u najljepšoj zgradi u Sarajevu, Akademije Likovnih umjetnosti.
 
Bit Alijansa kao vodeće udruženje IT kompanija kao i kompanija koje kreiraju vrijednost u Bosni i Hercegovini, kontinuirano radi na kreiranju potentnog okruženja za razvoj softverske industrije kao i društva u cjelini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti