Biznis centar Jelah-Tešanj - Edukacija za jačanje poslovnih vještina

08.12.2018. 07:05 / Izvor: Akta.ba
Biznis centar Jelah-Tešanj - Edukacija za jačanje poslovnih vještina

U Tešnju je uspješno proveden prvi program edukacije koja ima za cilj unapređenje znanja i vještina, odnosno poslovnih kompetencija zaposlenih u kompanijama.

U Tešnju je uspješno proveden prvi program edukacije koja ima za cilj unapređenje znanja i vještina, odnosno poslovnih kompetencija zaposlenih u kompanijama članicama Udruženja privrednika "Biznis Centar" Jelah-Tešanj.

Edukacija je organizirana zahvaljujući sporazumu o poslovno-tehničkoj saradnji  između Udruženja privrednika "Biznis Centar" Jelah-Tešanj i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (EFSA), a okupila je više od 40 respektabilnih firmi, članica ovog udruženja.

Prvi program edukacije se sastojao od tri modula. Prvi modul je "Strateški menadžment i upravljanje poslovima",a predavač je bio profesor sa Ekonomskog fakulteta Muamer Bezdrob. Na drugom modulu pod nazivom "Upravljanje projektima“  predavači su bili profesori sa EFSA Aziz Šunje i Mugdim Pašić, a na trećem "Marketing menadžment i upravljanje odnosima s kupcima" predavali su profesori sa EFSA Emir Kurtović i Nenad Brkić.

U okviru zadnjeg modula prvog programa edukacije održano je predavanje interaktivnog karaktera o temi „Marketing menadžment i upravljanje odnosima s kupcima", saopćeno je iz Udruženja privrednika „Biznis Centar“ Jelah-Tešanj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti