Blicnet - Nova ponuda telefona za neograničene razgovore u mreži!

18.03.2017. 11:22 / Izvor: Akta.ba
Blicnet - Nova ponuda telefona za neograničene razgovore u mreži!

Uz brojne pogodnosti korištenja Blicnet mobilne telefonije, proširili su i ponudu mobilnih telefona sa još dva odlična modela

Mobilni telefoni već od 1 KM! HTC Desire 626G i Samsung Galaxy Grand Prime.

Uz brojne pogodnosti korištenja Blicnet mobilne telefonije, proširili smo i ponudu mobilnih telefona sa još dva odlična modela: HTC Desire 626G i Samsung Galaxy Grand Prime. Koštaju samo 1 KM sa tarifom Mobi 45+ i ugovornom obavezom od 24 mjeseca.

HTC Desire 626G je izuzetno moderno dizajniran Android telefon koji se jednostavno mora imati. Ovaj smartfon pokreće moćni Octa-core 1.7 GHz procesor sa 1 GB RAM memorije koji omogućava istovremeno obavljanje različitih zadataka. Model je Dual SIM, te je telefon praktičan za sve koji koriste dva telefonska broja. Za snimanje odličnih fotografija tu je zadnja kamera sa 13 MP i prednja kamera sa 5 MP za selfije. Interna memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za čuvanje fotografija, aplikacija i drugih sadržaja koji se prikazuju na 5-inčnom displeju HD rezolucije.

Model Samsung Galaxy Grand Prime idealan je spoj funkcionalnosti i elegancije. Fantastične performanse obezbjeđuje novi Android operativni sistem 5.1. sa Quad-core 1.2 GHz procesorom i 1 GB RAM memorije. Ima veoma tanko tijelo (samo 8,6 mm), prednju kameru s 5 MP i ultraširokim uglom pokrivanja, tako da više osoba može da stane na svaki snimak. Visoka rezolucija obezbjeđuje fenomenalne fotografije koje ćete jedva čekati da objavite.

Za više informacija pozovite Call centar na 060 360 10 10 ili posjetite prodajna mjesta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti