Blicnet savršen paket usluga, internet, televizija i fiksna

31.03.2017. 14:45 / Izvor: Akta.ba
Blicnet savršen paket usluga, internet, televizija i fiksna

Uz Blicnet internet besplatno dobijate ruter sa kojim ćete sve svoje uređaje povezati na mrežu

Uz akcijsku pretplatu i besplatne uređaje za internet, DTV i fiksnu

Potreban vam je internet za posao ili želite da se nakon dana pretrpanog obavezama odmorite uz interesantne internet sadržaje ili prosto hoćete da pogledate šta se to dešavalo na društvenim mrežama dok ste bili odsutni. Bez obzira na to koji je vaš razlog, Blicnet je za vas pripremio akcijsku ponudu 50% popusta na mjesečnu pretplatu za uslugu interneta, kao i na sve pakete koje sadrže internet. Akcijski popust važi u prvih šest mjeseci korištenja odabranog paketa.

Uz Blicnet internet besplatno dobijate ruter sa kojim ćete sve svoje uređaje povezati na mrežu, pa će vam internet sadržaji biti lako dostupni i na drugim uređajima koje koristite u kući.

Internet možete kombinovati i sa drugim uslugama, digitalnom televizijom npr. i takođe iskoristiti akcijski popust na pretplatu za odlični DUO DTV+INT paket. Opustićete se uz odlične filmove i zabavne sadržaje, pratiti novosti i sport ili druge vama interesantne sadržaje na nekim od mnogobrojnih TV kanala koji se nalaze u osnovnom paketu digitalne televizije.

Uz uslugu digitalne televizije besplatno dobijate risiver za praćenje digitalnih TV kanala.

Ili, u taj paket još uključite i fiksnu telefoniju i po akcijskoj cijeni u prvih pola godine koristićete TRIO DTV+INT+FIX paket u kojem, pored svega navedenog, još dobijate neograničene razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH i 50 minuta razgovora prema našoj mobilnoj mreži.

Uz fiksnu telefonije besplatno dobijate Panasonic bežični telefon na korištenje.

Korisnici DUO i TRIO paketa još mogu besplatno da koriste servis TViN sa kojim gledaju televiziju na mobilnim uređajima (dok traje testna faza servisa).

Zato odaberite TRIO, DUO ili internet po akcijskoj cijeni! Pakete koje su dostupni tokom ove odlične promotivne ponude pogledajte ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti