Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

BME Open Sourcing portal - Nova prilika za dobavljače iz BiH!

16.04.2021. 11:22 / Izvor: Akta.ba

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini je pokrenulo ekskluzivnu saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) i njihovom platformom za dobavljače https://www.bmeopensourcing.com/en/.

Ovo udruženje, osnovano 1954. godine i sa preko 9750 individualnih i korporativnih članova, predstavlja profesionalno udruženje za kupce, menedžere lanca snabdijevanja i logističare u Njemačkoj i Centralnoj Evropi. Sa svojom online platformom, BME podržava kako svoje članove, tako i druge donosioce odluka u pronalaženju inovativnih dobavljača i pružaoca usluga na izabranim međunarodnim tržištima.

Dvojezična platforma će vam omogućiti da predstavite svoju firmu, proizvode i usluge potencijalnim njemačkim kupcima, a zainteresovanim kupcima iz Njemačke brzu pretragu prema traženoj djelatnosti.

"Pored platforme, BME saradnju sa Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini i našim kompanijama/dobavljačima promoviše PR i marketinškim aktivnostima u Njemačkoj putem svojih društvenih mreža. Članovi udruženja Wirtschaftsverein BiH imaju posebnu pogodnost prilikom registracije u iznosu od 50 % za prvu godinu članstva na portalu", navode iz AHK BiH.

Više informacija potražite OVDJE.

Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca dostupnog putem OVOG LINKA.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti