Boschev trening centar za obuku servisa u Prelogu slavi 10 godina

19.02.2016. 13:56 / Izvor: Akta.ba
Boschev trening centar za obuku servisa u Prelogu slavi 10 godina

Robert Bosch Hrvatska otvorila je Boschev centar za obuku servisa u Prelogu prije 10 godina u suradnji s našim partnerom i dugogodišnjim Bosch Car Service-om Auto Elektrika Novak.

Bosch Service Training centar Prelog (STC) dio je Bosch ovlaštenih trening centara u svijetu, više od 1450 polaznika od početka rada, uspješnim polaznicima Boschev certifikat  

Robert Bosch Hrvatska otvorila je Boschev centar za obuku servisa u Prelogu prije 10 godina u suradnji s našim partnerom i dugogodišnjim Bosch Car Service-om Auto Elektrika Novak. Bosch Service Training centar (STC) Prelog jedan je od trenutno 41 ovlaštenih trening centara u svijetu i zadužen je za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije.  Od tada je kroz servisni centar prošlo više od 1450 polaznika - zaposlenika radionica, autoklubova, upravnih tijela, udruženja, autoklubova kao i nastavnika strukovih škola.  

U Boschevom trening centru za obuku servisa u Prelogu Boschevim je visokokvalificiranim instruktorima na raspolaganju najmodernija oprema i velik vozni park za praktično uvježbavanje u objektu. S najmodernijim metodama edukacije u sažetom se obliku prenosi teorijsko i praktično znanje. Na kraju svake edukacije provodi se provjera znanja u kojoj se provjerava naučeno, za što se dobiva Boschev certifikat. 

Boscheve inovacije već više od 125 godina pokreću vozila i dovode ljude sve sigurnije i opuštenije s jednog mjesta na drugo. Bosch kao vodeći ponuđač originalne opreme za motorna vozila usko surađuje s automobilskom industrijom na području istraživanja i razvoja te upravo zbog toga Boschevi proizvodi predstavljaju vrhunsku tehnologiju na području tehnologije za motorna vozila. S tim opsežnim znanjem i iskustvom Bosch je i kompetentan ponuđač usluga vezanih uz  edukaciju i usavršavanje na svim područjima tehnologije za motorna vozila.  

Svi zainteresirani koji djeluju u automobilskoj industriji, održavanju vozila i slično ili su jednostavno zainteresirani za novosti u automobilskoj tehnologiji mogu naći dodatne informacije na www.bosch.hr

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti