Boutique de Choco, novi čokoladni bh. brand iz kompanije AC Food

01.04.2021. 09:18 / Izvor: Akta.ba

Nakon vrhunskog kremnog namaza Maza i Kremipan čokoladica, kompanija AC Food predstavlja još jedan premium proizvod.

Nakon vrhunskog kremnog namaza Maza i Kremipan čokoladica, kompanija AC Food predstavlja još jedan premium proizvod. Novi čokoladni BH brand pod nazivom Boutique de Chocon udi veliki izborpremium čokolada za uživanje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije čoko ovisnike.

"Na projektu smo radili dvije i po godine i on predstavlja jedan od naših najvećih izazova do sada. Svi oni koji vole čokoladu mogu uživati u oko 10-tak vrsta vrhunske čokolade i imaju izbor kao u pravom butiku čokolade. Prilagodili smo se svim najnovijim trendovima okusa. Svako može pronaći neki odličan okus za sebe a posebno bih izdvojio tamnu čokolada sa narandžom, čokoladu sa bademom i brusnicom i tamne dugmiće. Sve ove čokolade pružit će vrhunski užitak svakom ljubitelju čokolade", izjavio je Ethem Numić, direktor Direkcije za razvoj i marketing AS Holdinga, koji je sa vrhunskim domaćim timom radio na ovom projektu.

Posebnu inovaciju čine tanki dugmići tamne čokolade u kojima možete uživati tako što ih zalijepite na nepce ili stavite ispod jezika i uživate u laganom topljenju. Najfinija struktura čokolade u dugmićima na ovaj način će potpuno doći do izražaja.

Svaki od dugmića je težak oko 2,5 grama , tako da ih možete koristiti prilikom pripreme kolača i slastica bez upotrebe kuhinjske vage tako što npr. za 100 gr. izbrojite 40 komada, koji će se, zbog svoje tankoće,rekordnom brzinom, otopiti u zagrijanoj posudi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti