BPI promovisao hemijska sredstava za čišćenje i mašine za pranje tepiha

27.02.2020. 13:51 / Izvor: Akta.ba

Svi zainteresovani imaju priliku da uz ova dva vodeća bredna pospiješe kvalitet i prosperitet svojih firmi.

BPI – Bosnia Partnership Investment  firma, 27. februara 2020. godine u Hotelu Hills u Sarajevu je organizovala promociju hemijskih sredstava za čišćenje brenda WIEBERR, čiji je i zastupnik za Bosnu i Hercegovinu i promociju industrijskih mašina za automatsko pranje tepiha brenda SAFRAN, čiji je i zastupnik za Balkan.

Wieberr se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima Wieberr pruža usluge prema zahtjevima na tržištu.

Samir Vildić, direktor kompanije BPI – Bosnia Partnership Investment kazao je kako SAFRAN ima preko trideset godina iskustva u sektoru proizvodnje mašina za čišćenje.

„Danas u svojoj ponudi ima skoro stotinu proizvoda visokog kvaliteta i standarda, ekološki prihvatljivih i sa niskom potrošnjom električne energije. Safran se posebno ističe sa mašinama za profesionalno pranje tepiha. Uz garanciju i ovlašteni servis na bh. tržištu SAFRAN  vam stoji na usluzi mnogo bliže“, rekao je Vildić, te dodao kako je promociju posjetio veliki broj interesanata te vodeće firme iz Bosne i Hercegovine čije polje interesovanja obuhvata ovaj program. Ugodno druženje uz pitanja i početak saradnje nastavljeno je uz popodnevni ručak u hotelu Hills.

Svi zainteresovani imaju priliku da uz ova dva vodeća bredna pospiješe kvalitet i prosperitet svojih firmi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti